sVADBA NA VIDIKU?

Maja Šuput otkrila: 'Imamo spremna imena za djecu, ja bih sina, a Nenad želi kćer'

Maja Šuput

Maja Šuput

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/Nova TV

Pjevačica već dulje vrijeme uživa u ljubavi sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom. Sada je Maja Šuput ispričala kakvi su joj planovi za vjenčanje, kao i to hoće li uskoro postati majka

Na pitanje što napravi njezin zaručnik svaki dan da se ponovo zaljubi u njega izjavila je u INMagazinu Nove TV: 'Ne napravi ništa loše. Nemamo nijedan razlog za trzavice, krivi pogled i slično. Nikada.'

Pjevačica je otkrila kakvo će vjenčanje imati. 'Bit će nas nekoliko na plaži. Tu sam se odmah izjasnila - da nikako neću imati veliku svadbu i da to neće biti u Hrvatskoj, s tim da zaista nemam slobodnih subota ove godine i onda ću to morati napraviti u srijedu, pa ne vidim potrebu da se žurim s tim. Imam toliko vjenčanja za otpjevati ove godine i žalosno je reći - ta vjenčanja su mi bitnija od moga jer ti ljudi su me bukirali prije Nenada', rekla je kroz smijeh uvijek dobro raspoložena pjevačica.

Još nije sigurna hoće li nositi vjenčanicu ili ne!

'Prijatelji su mi rekli da moram! Ja sam rekla: 'Bože sačuvaj, ne pada mi na pamet da u bijelom hodam po nekoj plaži!' Onda su mi svi rekli: 'Pa ti nisi normalna! Imaš jedan jedini dan takav u životu, moraš zbog fotografije, zbog Instagrama!'', prepričala je Maja.

Kaže da je veliki protivnik prevare. 'Nisam svetica, ali bih ga prvo ostavila, a onda bih otišla... Možda bih otišla istu večer, ali bih ga prvo ostavila! Ne bih mogla prevariti jer sam u životu i sama doživjela taj čin prevare i znam koliko to boli', otkrila je.

Dinner under the stars ⭐️⭐️⭐️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Kad je riječ o prinovama u obitelji, Maja i Nenad i o tome su razgovarali.

'Imamo već i spremna imena za djecu! Ja sam izrazila želju da dobijem sina, a Nenad više hoće kćer', otkrila je Maja.

  • +8
  • +5

Maja Šuput

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!