majčinske avanture

Maja Šuput odgaja malog poliglota, a neki dan je zbog njegove frizure gotovo doživjela infarkt

21.12.2022 u 17:57

Bionic
Reading

Simpatična pjevačica Maja Šuput voli dijeliti različite crtice o odgoju svog mezimca Blooma, a nedavno je otkrila simpatični pokušaj šišanja Bloomovih smeđih uvojaka. Iako je htjela ošišati sinčića, šišanje se ipak nije dogodilo

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica i zabavljačica Maja Šuput već dvije godine uživa u radostima majčinstva, a svaki dan njezin mezimac napravi neko novo čudo koje Šuput rado dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Bloom Tatarinov od prvog je dana osvojio srca mnogih, a njegova neodoljiva frizurica pravi je dokaz da je riječ o posebnom dječaku.

Maja Šuput već je otkrila da će njezin odgoj bit pun kompromisa te kako želi odgojiti sina u liberalnom duhu pa se i sama našalila na račun njegove dugačke kose rekavši da je ona cool majka koja svojem sinu dopušta da nosi kečke.

Nedavno je Bloom trebao po prvi put u životu posjetiti frizera, a pjevačica se za tu prigodu posebno pripremala. Otkrila je da je dogovorila da frizer dođe nakon svog radnog vremena kako bi šišanje Bloomu bio što manji stres, no pravi stres doživjela je upravo ona.

'Takav znoj me oblio, ja sam problijedila. Ja sam skužila da će me infarkt klepit, ako ga odvezem na šišanje. Ja sam ga samo vratila doma, nazvala sam frizera i rekla 'nemoj', a frizer kaže 'Srce me je bolilo putem, ne mogu ni ja!' Tako da smo rekli da ćemo se još malo psihički pripremiti', ispričala je Maja o svom iskustvu prvog šišanja koje se ipak nije dogodilo.

Baš poput popularne majke i oca Nenada, Bloom puno putuje pa tome i priliči da odlično zna engleski jezik. Iako ima tek dvije godine, Bloom je krenuo u igraonicu gdje se priča engleski pa će tako kroz igru i on progovoriti strani jezik.

'Mislim to je smiješno da ide na engleski jer oni se tamo igraju kao na engleskom, ali nitko ništa ne priča nego učiteljica priča na engleskom, ali oni se kunu da je taj program sjajan i da to djeci ostaje', komentirala je pjevačica.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX