raznježila se

Maja Šuput o reakcijama na trudnoću: 'Ja sam bila u šoku, a Nenad je plakao kad je čuo'

09.10.2020 u 09:23

Bionic
Reading

Nema tko već nije čuo vijest o njezinom drugom stanju. Prvo je Maja Šuput na društvenim mrežama objavila sretnu vijest, a sada je s javnosti odlučila podijeliti kako se osjeća od trenutka kad je saznala da će postati majka

'Moram priznati da je to šok. Koliko god si ti spreman u životu na neke stvari, ali taj dan kada se to dogodilo ja sam baš bila u šoku. Ne mogu ti to opisati, kao da si mutav, evo. Svakako je pomogao onaj moment kad na ultrazvuku vidiš da se tamo nešto miče, a pogotovo sada s tri mjeseca kad vidiš baš bebu', rekla je Maja Šuput za IN Magazin Nove TV.

Fali joj kaže još pet, šest dana do četiri mjeseca. 'To je nevjerojatno, kada dođeš u to neko stanje, onda počneš brojiti dane, a kamoli tjedne. Sad su skoro četiri mjeseca i ne mogu ti reći ništa spektakularno, osjećam se identično', kaže i dodaje kako nije imala mučnine.

Otkrila je kako je na vijest o trudnoći reagirao i suprug Nenad Tatarinov. 'On je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače. I onda ide sve dalje ide svojim tijekom, ali definitivno je sve obilježio zakon šutnje jer eto, zbog moje pozicije saznali bi svi više, manje da sam rekla više ljudi. Znalo je točno pet ljudi', izjavila je Maja. Ima veliki apetit i stalno je gladna.

'I sad u ovom trenutku, kada nemam posla u smislu da idem na putovanja, na pjevanje, mislim da sam iskoristila jedini neradni trenutak za pametnu stvar', pojasnila je pjevačica koja je ranije izjavljivala da se želi ostvariti u majčinskoj ulozi te kako nema ništa ni protiv posvojenja.

View this post on Instagram

Danas je moj dan 🥳🥳🥳B day girl 👸👸👸

A post shared by majasuput (@majasuput) on