pokazala sretne trenutke

Maja Lena Lopatny se oglasila poslije dugo vremena, proslavila je svoj veliki dan

19.09.2023 u 12:53

Bionic
Reading

Kći glumačke dive Mije Begović, zadnjih godina živi daleko od očiju javnosti, pa se tu i tamo oglasi na društvenim mrežama. Sad je imala dobar povod za to

Okružena prijateljima u ozračju prirode, odjevena u bijelo, što joj je očito omiljena boja Maja Lena Lopatny je obilježila svoj rođendan. Kako su to njezine prijateljice opisale u komentarima, bio je to nezaboravan party.

U oznakama je otkrila da je sa svojom ekipom tulumarima i uživala u vili smještenoj je na obroncima Plešivice u srcu parka prirode Žumberak koja posjeduje bazen, saunu i jacuzzi.

Prošla godina za nju je bila posebno teška za jer joj je preminuo otac Ronald Lopatny. Trofejni hrvatski vaterpolist je u svibnju 2022., u 78. godini života izgubio bitku s dugom i teškom bolesti.

posljednji ispraćaj

Maja Lena Lopatny kroz suze se oprostila od pokojnog oca, legendarnog hrvatskog vaterpolista

Pogledaj galeriju

Premda je Maja Lena tijekom studiranja na Fakultetu političkih znanosti radila u medijima, njezine su se ambicije promijenile, stoga je odabrala rad u turizmu pa se preselila na Korčulu i posvetila karijeri. Otkako se odselila iz Zagreba, više se ne pojavljuje u javnosti tako često kao prije.

  • +3
Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL