pobjegla iz hrvatske

Maja Lena Lopatny oglasila se nakon dugo vremena i to s egzotične destinacije, a pratitelji joj poručuju: 'Živiš najbolji život'

08.03.2022 u 13:21

Bionic
Reading

Kći domaće glumice Mije Begović i i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja, svaki važan trenutak u svom životu podijeli s ostatkom svijeta na Instagramu. Sada se bivša televizijska voditeljica i PR menadžerica javila s nepoznate lokacije, ali se vidi da će ondje uživati

Maja Lena Lopatny ne pati od toga da se stalno oglašava na društvenim mrežama. Posljednji put se pratiteljima javila čestitajući novu godinu. Kako je sada otputovala izvan Hrvatske, pokazala je da leti u avionu, a kasnije i mjesto na kojem će boraviti.

Za sada nije otkrila na kojoj destinaciji će odmarati, ali po fotografiji se vidi da je riječ o egzotičnom kraju. Odmah su krenuli komentari. 'Žena si snova za mene', ''Sve gori', pišu joj među ostalim, a jedna od pratiteljica joj je poručila: 'Živiš najbolji zivot daleko od gužve I svega.. Nema boljeg vjeruj mi'. i PR menadžerica joj je odgovorila: 'Baš tako mila'.

Ljepotica iz klana Begović ne skriva sreću zbog kvalitete življenja koju ima na Korčuli (zadnjih godinu dana živi na relaciji Istra (Novigrad) – Korčula – Zagreb). Podsjetimo, svoju karijeru u turizmu gradila je u HTP-u Korčula, koji je krajem 2020. akvizirala turistička kompanija Laguna Novigrad, koja posluje pod brendom Aminess hoteli i kampovi. Danas ondje radi na poziciji voditelja odnosa s javnošću. Upisala je doktorat na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL