nespretni komentari

Maja Ciglenečki sretna zbog novog ruha emisije, ali i gledatelji: 'Jedva smo dočekali. Neki su propali do dna kauča'

12.05.2020 u 14:34

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih HTV-ovih emisija 'Dobro jutro, Hrvatska' osvježila je svoj studio. Voditelji sada, čini se, sjede na udobnijim foteljama i dvosjedima, a u novom, bojama ugodnijem ozračju očito uživa jedna od voditeljica

Nedavno je legendarna voditeljica i spikerica Željka Fattorini u svom live javljanju u emisiju uputila kritiku da voditelji sjede na neudobnim stolicama i 'frču svoje duge noge' i kao da ju je netko poslušao budući da 'Dobro jutro, Hrvatska' sada ima novu scenografiju.

'Kaj velite na novi ugođaj u studiju 9? Nama je baš che che', upitala je Maja Ciglenečki, jedno od zaštitnih lica emisije svoje pratitelje na Facebooku i Instagramu. Dobila je zanimljive odgovore. 'Jedva smo dočekali. Neki su propali do dna kauča. Sve pohvale', 'Jako lijepo', 'Predivno' - pisali su joj, a jedan od komentara bio je: 'Zgodno! Paše vam uz ten'.

'Imala sam sreću da sam došla u redakciju koja mi uistinu odgovara karakterom i načinom rada. Vlada pozitivna atmosfera uz puno smijeha, iako u pozadini stoji mnogo napornog rada. Kolege su se pobrinule da se osjećam prihvaćeno i vrlo ugodno, a na tome sam im beskrajno zahvalna. Što se tiče reakcija gledatelja, nadam se da su pozitivne!', ispričala je Maja Ciglenečki nedavno za tportal.