mnogi se rugaju

Magazin Time Meghan i Harryja proglasili ikonama 2021., a mnogi ih ismijavaju: 'Užasno su fotošopirani'

15.09.2021 u 19:18

Bionic
Reading

Na 37. rođendan princa Harryja osvanula je naslovnica časopisa Time na kojoj su on i njegova supruga Meghan Markle. Slavne supružnike uvrstili su na listu 100 najutjecajnijih ljudi u svijetu

'U svijetu u kojem svatko ima mišljenje o ljudima koje ne poznaje, vojvoda i vojvotkinja imaju suosjećanja za ljude koje ne poznaju', objasnio je časopis Time svoj odabir para. Objasnili su kako Meghan i Harry 'riskiraju da bi pomogli onima kojima je pomoć potrebna, posebice u vidu mentalnog zdravlja i pomažu onima koji su pogođeni prirodnim katastrofama u Indiji i na Karibima'.

Harry je za naslovnicu odabrao crno izdanje - majicu s kragnom i crne hlače dok je Meghan pozirala u bijelom kombinezonu. Njihova je fotografija rezultirala mnoštvom komentara. I premda je bilo onih kojima se fotografija sviđa, više je bilo onih koji su ih kritizirali. 'Užasno su uređeni i fotošopirani', 'Ovo mora da je šala', 'Vidi se tko u ovoj obitelji nosi hlače", 'Zašto se on skriva iza nje?, 'Ovo je sramotno', 'Po čemu su oni utjecajni ljudi?, pisali su mnogi.

Vijestima s naslovnicom pohvalili su se i na Instagram profilu njihove zaklade Archewell.

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

'Ovaj portret je prvo zajedničko, službeno poziranje svjetski poznatog para za naslovnicu magazina', opis je uz fotografiju na kojoj su princ i Markle pak u jesenskim izdanju, poziraju u prirodi i gledaju se zaljubljeno s osmjesima na licima.