KRALJIČIN JUBILEJ KAO PRILIKA

Princ Charles je nevjerojatno tužan zbog svega što se dogodilo u obitelji, a najviše želi upoznati svoju unuku Lilibet

15.09.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Prošlo je tri mjeseca otkako su princ Harry i Meghan Markle objavili rođenje svoje kćeri Lilibet Diane, koju još nije vidio nitko od kraljevske obitelji. Ipak, princ Charles se navodno nada pomirenju obitelji te da će napokon upoznati svoju tromjesečnu unučicu

'Mislim da princ Charles zaista želi upoznati svoju unuku. Nevjerojatno je tužan zbog svega što se dogodilo, tako da će se obitelj htjeti susresti', rekao je za Us Weekly kraljevski stručnjak Nick Bullen.

Bullen napominje kako bi predstojeći Platinasti jubilej mogao pružiti priliku za ponovno povezivanje kraljevske obitelji s otuđenima Harryjem i Meghan.

'Jubilej je savršena prilika za to, jer ako se Harry i Meghan ipak vrate... a trebalo bi ih se vidjeti kako podržavaju kraljicu Elizabetu II, to je sjajan trenutak da svi budu zajedno. A svi će morati biti uljudni i lijepo se ponašati, jer je to kraljičin trenutak', kaže Bullen.

Velikim slavljem, koje je prema trenutnim planovima zakazano za 2. lipnja 2022. godine, odaje se počast 95-godišnjoj vladarici, koja je na tronu već 70 godina. Događaj će se, kako sad stvari stoje, kombinirati s njenim nadolazećim 96. rođendanom, pa će veliki jubilej biti obilježen četverodnevnim praznikom.

  • +5
Princ Charles Izvor: Profimedia / Autor: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tako velika prigoda, mišljenja je Bullen, bit će poziv svima da se nađu na istoj strani i usredotoče na kraljičino slavlje.

'Svi članovi kraljevske obitelji vrlo su svjesni činjenice da je to njezina godina. Oni će je podržati, a time bi joj trebali prepustiti naslove medija', objašnjava Bullen.

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Bullen je uvjeren i da će kraljica sigurno upoznati tom prigodom novorođenče svog unuka, jer joj je to upoznavanje prioritet.

'Mislim da bi to zaista htjela. Kao što je oduvijek govorila, Harry i Meghan su vrlo voljeni članovi obitelji i mislim da se kraljica uzdiže iznad svih ovih sitnih svađa. To je njezina obitelj i naravno da želi biti s njima', zaključuje Bullen.

  • +3
Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia