ODMOR U MEKSIKU

Madonnina kći ne skida ruke sa svog voljenog, a pokazala je i zavidnu figuru u minijaturnom bikiniju

10.12.2020 u 20:57

Bionic
Reading

Američke slavne osobe u vrijeme pandemije sve češće putuju u susjedni Meksiko gdje je trenutno idealna temperatura za kupanje i uživanje u raznoraznim ljetnim radostima, a među njima je i Madonnina kćer Lourdes Leon. 24-godišnja ljepotica, punog imena Lourdes Maria Ciccone Leon, ondje je otputovala sa svojim dečkom Jonathanom Pugliom, a u trenucima bezbrižnosti 'uhvatili' su ih paparazzi

Madonnina kćer Lourdes Leon nije prošla neprimijećeno dok je sa svojim odabranikom, američkim skateboarderašem Jonathanom Pugliom uživala na plaži u Tulumu. Mlađahnu crnku nije bilo teško uočiti, obzirom da je slika i prilika svoje slavne majke.

Zaljubljeni golupčići uslikani su dok su u moru izmijenjivali sočne poljupce i zagrljaje, a potom su trenutke nježnosti nastavili i u plićaku gdje su zajedno upijali zrake sunca.

  • +19
Lourdes Leon i Jonathan Puglia uživaju na plaži Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što su se osvježili u moru, izašli su na plažu, a paparazzi su u tom trenutku dobili priliku pobliže snimiti preplanulo tijelo atraktivne Lourdes, koja po svemu sudeći, baš kao i njena mama, vodi računa o tjelovježbi i zdravoj prehrani.

Odjevena u neonsko žuti gornji dio bikinija s trokutićima u kombinaciji s crnim gaćicama lijepa crnka koja gradi karijeru glazbenice plijenila je pažnju kupača, a u prvom planu bile su njene obline i zategnuto tijelo.

Lourdes i Jonathan već neko su vrijeme u sretnoj vezi, a mediji su ih počeli povezivati 2017. godine.