sofia richie

Luksuzno vjenčanje okuplja poznata imena, a svoj blagoslov dao i poznati tata

21.04.2023 u 17:58

  • +2

Sofia Richie i Elliot Grainge

Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Ovog vikenda na jugu Francuske održava se raskošno vjenčanje poput onih koje gledamo u filmovima. 24-godišnja kći glazbenika Lionela Richieja izreć će svoje sudbonosno 'da', a popis uzvanika sadrži imena poznatih ljudi iz svijeta showbiznisa

Hollywood se sprema za još jedno glamurozno vjenčanje, a ovaj put prema oltaru će prošetati Sofia Richie, 24-godišnja kći Lionela Richieja. Moderna Sofia za svoj veliki dan odabrala je jednu od trenutno najpoželjnijih romantičnih lokacija - jug Francuske. It djevojka reć će 'Uzimam!' svom partneru Elliotu Graingeu na elitnom imanju luksuznog Hôtel du Cap-Eden-Roc.

Kreativna direktorica brenda Nudestix i glazbeni producent u javnoj vezi nisu dugo, objavili su vezu tek 2021, no poznati otac Lionel Richie odmah im je dao svoj blagoslov. To ni ne čudi s obzirom da se njihovi roditelji poznaju već godinama: Sofijin otac je glazbenik te dobitnik Grammyja, dok je Elliot sin predsjednika i izvršnog direktora Universal Music Group Luciana Graingea.

'Volim Elliota. Poznajem ga od njegove 12. godine. To je bila jedna od onih situacija gdje ne moram provjeriti dijete. Znam tko je on', rekao je Lionel Richie.

Sofia i Elliot prvo su bili samo prijatelji, a nakon što je Sofia prekinula vezu sa Scottom Disickom odlučili su da će prijateljstvo prerasti u romantičnu vezu. Elliot je veliko pitanje postavio u travnju 2022. godine, a nakon godinu dana - odbrojavaju se zadnji sati prije raskošne zabave. 

Ranije ovog mjeseca, Sofia je otkrila da je zbog ljubavi prešla na judaizam prije vjenčanja s Elliotom koji je židovske vjeroispovijesti.

24-godišnja mezimica poznatog Lionela Richieja već je dala uvid u raskošno slavlje podijelivši nekoliko objava na Instagramu.

Već je obukla jednu bijelu kombinaciju s plavim detaljem, i to već u srijedu! Odjenula je chic kombinaciju s bijelim lanenim prslukom do struka te modernom maksi suknjom. Odlučila se za elegantnu bijelu Chanel torbu i bijele sandale s remenčićima.

Na vjenčanje će sigurno stići brojna velika imena uključujući razne glazbenike, a među prvima je stigla glumica Cameron Diaz. Uslijed drame s kolegom Jamie Foxxom, glumica i njezin suprug Benji Madden sletjeli su u četvrtak na jug Francuske, a na raskošan svadbeni vikend poveli su i preslatku trogodišnju kćer Raddix.

prelijepa mladenka

Tko kaže da vjenčanica mora biti bijela: Pogledajte bajkovito vjenčanje predsjednika PayPala na jezeru Como

Pogledaj galeriju