SLEGLI SE DOJMOVI

Luka Modrić pokazao kako se zabavljao s obitelji nakon dodjele Zlatne lopte

07.12.2018 u 12:30

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana naš najbolji nogometaš osvojio je još jedan u nizu trofeja koji potvrđuju njegovu kvalitetu. Luki Modriću u Parizu je u ponedjeljak dodijeljena Zlatna lopta, a na ceremoniju je sa sobom poveo cijelu obitelj. Sada, kada su se dojmovi malo slegnuli otkrio je kako su se zabavljali nakon što su se kamere ugasile

Luka Modrić nikada nije krio da mu je obitelj na prvome mjestu. Odmah iza, na ljestvici njegovih prioriteta je nogomet, u kojem je u ponedjeljak ostvario sve što se ostvariti da.

'Zadarsko dite' kako ga neki od milja nazivaju, u Parizu je u ponedjeljak osvojio Zlatnu loptu, a na ceremoniju je očekivano poveo svoje najmilije. Došao je u pratnji supruge Vanje i troje dječice, sina Ivana i kćeri Eme i Sofie.

Peteročlana obitelj blistala je na crvenom tepihu, modno usklađena, a pritom nisu krili ponos i sreću. Što se točno događalo na prestižnoj dodjeli sportskih nagrada kada su se kamere ugasile, pokazao je Luka na svom Instagram profilu.

Objavio je nekoliko fotografija s obitelji. Posebno emotivna je ona na kojoj cijela obitelj zajedno ljubi Zlatnu loptu.

Našla se tu i zasebna fotografija Luke i Vanje Modrić, ali i čitave obitelji ispred božićno dekoriranih jelki. Vanja je tom prilikom na sebe ogrnula smeđu bundu, u kojoj je još nismo imali prilike vidjeti.

  • +12
Luka Modrić - Zlatna lopta 2018. Izvor: Pixsell / Autor: CYRIL MOREAU/PIXSELL

'Obitelj, moje zlato', opisao je naš kapetan fotografije koje je objavio.