ZLATNA OBITELJ

Vanja Modrić kao da je znala da će Luka osvojiti Zlatnu loptu: Stajling uskladila s prestižnom nagradom

04.12.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Luka Modrić proglašen je sinoć najboljim igračem svijeta, ponijevši kući dugo iščekivanu Zlatnu loptu, o kojoj sanjaju nogometaši diljem svijeta. Kapetanu je među prvima čestitala supruga Vanja Modrić, koja kao da je znala da će njezinom Luki pripasti prestižna nagrada, pa je na velikoj svečanosti zablistala u prekrasnoj zlatnoj haljini

U ponedjeljak navečer je u Parizu održana dodjela Zlatne lopte France Footballa, a prestižna nagrada za najboljeg nogometaša svijeta pripala je našem kapetanu Luki Modriću, koji je na crveni tepih u Grande Palais u Parizu stigao u društvu svojih najmilijih - supruge Vanje Modrić i njihovo troje djece, osmogodišnjeg Ivana, petogodišnje Eme i jednogodišnje Sofije.

Cijela obitelj Modrić blistala je od ponosa, a posebno supruga Vanja, koja je na dodjelu sportskih nagrada stigla u glamuroznoj maksi haljini napravljenoj od prozirnog materijala i nude podstave te ukrašenoj zlatnim detaljima, nalik Valentinovoj haljini koja se na službenoj stranici modne kuće prodaje po cijeni od 36 tisuća kuna.

  • +12
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: CYRIL MOREAU/PIXSELL

Cjelokupan stajling 36-godišnja Vanja je začinila nude clutch torbicom s drškom i zlatnim zakovicama, koju potpisuje modna kuća Valentino. No nije Vanja jedina koja je stajling uskladila s prestižnim kipićem. Crvena haljina od baršuna, koju je nosila kćerkica Ema, odlično se slagala sa zlatnim sandalicama i torbicom, dok je jednogodišnja Sofia, baš poput mame, bila u potpunosti odjevena u zlatno.

Zbog Vanje Modrić u Pariz je doputovala i njezina frizerka Antonija Mužar, vlasnica salona Antonija Studio, koja je lijepoj Vanji sugerirala opuštenu punđu, umjesto raspuštene kose koju supruga našeg kapetana najčešće nosi.

Ovo nije prvi put da Vanja prilikom važnijih medijskih događanja sa sobom vodi frizerku. Antonija Mužar pratila ju je ranije i u London, na FIFA-inu dodjelu nagrada, gdje je Luka također ponio nagradu za najboljeg nogometaša svijeta.

Luka i Vanja Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia