DOBRI PRIJATELJI

Luka Modrić jednom je fotografijom otkrio tko njemu i supruzi Vanji pravi društvo na ljetovanju

05.07.2021 u 08:54

Bionic
Reading

Kako je, zahvaljujući društvenim mrežama, otkriveno, nogometaš Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nakon ispadanja s Eura uputio se na zasluženi odmor. Obožavatelji su ga jedva prepoznali kada je prošetao Šibenikom, skriven iza šilterice, no ubrzo je i sam otkrio neke detalje svog odmora

U odmoru o kojem većina nas može samo sanjati, ovih dana uživa nogometaš Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Iako u Zadru, gdje je odrastao, ima kuću, Modrić se odlučio ipak za mirnije uživanje daleko od znatiželjnih pogleda, stoga sa suprugom Vanjom i djecom plovi jahtom po Jadranu.

Istraživanje skrivenih uvala, kupanje na najljepšim plažama, ali i večere u najpoznatijim restoranima diljem obale idealni su za punjenje baterija za novu sezonu. A iako se trudio proći neopaženo, to mu nije uspjelo jer su njegovi obožavatelji ubrzo ga uočili i prepoznali, iako je bila noć te se Modrić pokušao prikriti stavivši šiltericu na glavu.

A da je proveo lijepu večer u Šibeniku pohvalio se i sam na svom Instagram Storyju, na kojem je objavio fotografiju sa suprugom Vanjom, ali i dobrim prijateljima s kojima se često druže. Riječ je o bračnom paru Čermak, Andrei i Hrvoju, koji je javnosti poznat i kao sin umirovljenog generala Ivana Čermaka.

  • +5
Milan Badelj i Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

I dok su Luka i Hrvoje za večernji izlazak iskombinirali hlače do koljena i košulje, te kao da su se dogovorili jedan je odjenuo bijele hlače drugi tamnoplave i na to tamnoplavu, odnosno bijelu košulju, njihove gospođe odabrale su ljetne haljine. Vanja Modrić odlučila se za kraću varijantu cvijetnog uzorka, dok je Andrea Čermak odjenula dugu haljinu, a obje su odabrala i popularne Hermesove natikače.