ODMOR SA STILOM

Luka i Vanja Modrić proveli vikend u jednoj od najljepših i najskupljih dubrovačkih vila

19.02.2019 u 11:13

Bionic
Reading

Sa suprugom Vanjom i djecom nogometaš Real Madrida Luka Modrić proveo je vikend u sunčanom Dubrovniku, a umjesto u hotelu, odlučili su se za smještaj u luksuznoj Villi Bellavista, s koje puca nevjerojatan pogled na Stari grad i otok Lokrum

Gotovo u tajnosti prošao je vikend koji je Luka Modrić, umjesto na treninzima, zbog zarađenih žutih kartona proveo na odmoru, a umjesto egzotičnih otoka na drugom kraju zemaljske kugle, sa suprugom Vanjom i djecom odlučio se za Dubrovnik.

Da su na krajnjem jugu Hrvatske, otkrili su na svom profilu na Instagramu vlasnici poznatog dubrovačkog restorana Pantarul, a onda se i sam Luka Modrić pohvalio uživanjem u sunčanom Dubrovniku. Na Instagramu je objavio dvije fotografije - na jednoj pozira samo sa suprugom Vanjom, dok su im se na drugoj pridružili sin Ivano i kćerkica Ema, a iza njih puca nevjerojatan pogled na Stari grad i otok Lokrum, koji je preko puta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️❤️❤️

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

Riječ je o dijelu grada Sveti Jakov, gdje se u zelenilu sakrila jedna od najljepših i najskupljih dubrovačkih vila - Villa Bellavista - koju je, kako doznajemo, iznajmio naš nogometaš.

Spomenuta vila zbog svoje lokacije i parka Đivovići, koji se prostire na oko 3000 četvornih metara, slovi kao 'najskuplja hrvatska kuća' čija se vrijednost procjenjuje na između 12 i 15 milijuna eura. Smještena među liticama jednog od najekskluzivnijih dijelova dubrovačke regije i sa spektakularnim pogledom na staru gradsku jezgru, ova nekretnina od 700 kvadrata vrijedna divljenja smještena je na ukupnoj površini od 8000 četvornih metara, a od pogleda znatiželjnika skrivaju je vrtovi prepuni cvijeća, maslina i borove šume.

Villa Bellavista, Dubrovnik Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U glavnoj zgradi nalazi se veliki dnevni boravak s prostranom blagovaonicom, pet dvokrevetnih soba koje imaju kupaonicu te profesionalna kuhinja iz koje se pruža pogled na natkrivenu terasu s roštiljem i ljetnu blagovaonicu. Depadansa s privatnim pristupom ima dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, sobu s bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom.

  • +4
Vanja i Luka Modrić s djecom Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL i Marko Todorov / CROPIX

U luksuznoj vili prije nekoliko godina boravila je i jedna od najpoznatijih blogerica, Chiara Ferragni, koja je s prijateljicama uživala u ljepotama koje ju okružuju. Luksuzna vila, kompletno opremljena elegantnim talijanskim dizajnerskim namještajem, ima sve što se može poželjeti – saunu, vinski podrum, kućice uz bazen, nekoliko terasa i privatni park u kojem biste se lako mogli i izgubiti. Pisalo se kako najam ove luksuzne nekretnine košta oko 50 tisuća eura tjedno.