SA SUPRUGOM VANJOM

Umjesto na terenu, Luka Modrić uživao na odmoru u domovini, a znamo i gdje

18.02.2019 u 10:40

Bionic
Reading

Budući da je zbog dva žuta karijera zaradio suspenziju od jedne utakmice, Luka Modrić odlučio se za odmor. Nije odabrao nikakve egzotične otoke na drugoj strani svijeta, već nešto puno bliže. Sa suprugom Vanjom vikend je proveo u Dubrovniku

Posljednju utakmicu s Real Madridom odigrao je 13. veljače, a zbog dva žuta kartona zaradio je suspenziju za susret s Gironom. To se na kraju pokazalo pogubnim za Real, koji je utakmicu izgubio, a prije iduće utakmice, onu koju će 24. veljače odigrati protiv Levantea, naš Luka Modrić odlučio je dobro napuniti baterije.

Ovoga vikenda Luka Modrić sa suprugom Vanjom boravio je u sunčanom Dubrovniku. Da je najbolji nogometaš svijeta na našem jugu, to je prošlo 'ispod radara', a slučajni prolaznici odmah su poželjeli fotografiju s njim, osobito oni najmlađi.

Gdje su odsjeli i jesu li s njima bila i njihova djeca, sin Ivano i kćeri Ema i Sofia, nije poznato, no s druge strane zna se da je suprugu Vanju odveo na večeru u dubrovački restoran Pantarul, čime su se pohvalili i sami vlasnici na Instagramu.

Luka i Vanja Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako smo u posljednje vrijeme Vanju Modrić navikli viđati u skupocjenim haljinama s potpisom najvećih svjetskih dizajnera, u kojima je pozirala s Lukom na crvenim tepisima diljem Europe, ovoga puta bila je ležerno odjevena s već prepoznatljivom frizurom - tek nekoliko pramenova odignutih od lica i skupljenih u rep.