ZAOKUPLJENA POSLOM

Ludo zaljubljena Lady Gaga na vjenčanje će ipak morati još malo pričekati

12.12.2018 u 15:37

Bionic
Reading

Pjevačica Lady Gaga u listopadu je obznanila svoje zaruke sa svojim agentom Christianom Carinom. Iako priželjkuje glamurozno vjenčanje, slavna Amerikanka koja se nedavno proslavila filmom ‘Zvijezda je rođena’ sada otkriva da će taj događaj ipak malo pričekati

On je ljubav njezina života i čovjek koji najbolje poznaje. Riječ je o Christianu Carinu, zaručniku slavne pjevačice Lady Gage. Iako su prohodali tek u veljači, dugogodišnji suradnici i bliski prijatelji u listopadu ove godine objavili su svoje zaruke, a svijet sada s nestrpljenjem iščekuje i spektakularno vjenčanje.

No izgleda kako će fanovi na takav scenarij ipak morati još malo pričekati, jer Lady Gagu pred oltarom nećemo vidjeti još neko vrijeme. Bliski prijatelji 32-godišnje pjevačice otkrili su za strane medije zašto se Gaga ne žuri udati, iako ne krije da želi veliko spektakularno vjenčanje.

Lady Gaga najugodnije je iznenađenje godine: Skinula je sve maske, otkrila najveću životnu traumu i trijumfalno se vratila prvoj ljubavi

'Gaga je trenutno toliko zaposlena. Stalno govori svojim prijateljima i suradnicima kako je zadovoljna trenutnim stanjem stvari i koliko je sretna svojim statusom karijere te što uz sebe ima čovjeka kojeg voli. Neizmjerno je sretna zbog svojih zaruka ali toliko je fokusirana na posao da jednostavno ne stigne misliti o vjenčanju', rekao je za magazin ET jedan od izvora.

Ponovni procvat njezine karijere, počeo je prije dva mjeseca kad je izašao njezin prvi filmski uradak. Producent i glumac Bradley Cooper ponudio joj je ulogu u filu 'Zvijezda je rođena' koji je doživio nevjerojatan svjetski uspjeh.

'Ona nije ni zamišljala da će film doživjeti ovakav uspjeh i još uvijek je pod dojmom reakcija publike. Svi koji je poznaju, znaju da je Gagi najvažnija stvar na svijetu njezina publika. Ona je svojim fanovima posvećena sto posto', objasnio je u nastavku isti izvor.

  • +8
Zvijezda je rođena: Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Publika joj možda je na prvom mjestu, ali kada se svjetla pozornice ugase, kontroverzna pjevačica posvećena je samo ljubavi i svom voljenom Christianu.

'On je jako voli i podupire je u svemu što radi. Iznimno je ponosan na njezin uspjeh. Jako je strpljiv, a najzanimljivija stvar je ta što upravo on ima veliki utjecaj na njezin rad i karijeru. Njihova veza je posebna jer je Christian razumije na intimnijoj razini. Ona mu vjeruje i osjeća se sigurno u njegovom društvu', zaključio je neimenovani izvor te dodao: 'Iako nemaju mnogo privatnosti, oboje vole slobodno vrijeme provesti na novim destinacijama i u luksuznim hotelima'.

  • +3
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia