KAD JE BAL...

Ludo slavlje Maje Cvjetković za 30. rođendan

04.01.2017 u 20:32

Bionic
Reading

Bivša hrvatska misica 31. prosinca u prijateljskom društvu slavila je 30. rođendan, a najavila je još jednu proslavu na kojoj neće nedostajati iznenađenja

Maja Cvjetković u svom je stilu ispratila dvadesete proslavivši s obitelji i najboljim prijateljima krajem 2016. 30. rođendan. Na slavlju je bila i bliska joj prijateljica Mate Franić, djevojka Brune Kovačevića. Odabranik lijepe Šibenčanke, 20 godina stariji Andija Kević nije na slavljeničkim fotografijama objavljenim na Instagramu.

'Prava proslava tek dolazi', poručila je tajanstveno Cvjetković. Novu godinu Maja je dočekala u rodnom Šibeniku s obitelji.

O ljubavnom životu nerado govori. Iako se o njezinoj vezi s Andrijom Kevićem puno pisalo, kaže da želi taj dio svog života zadržati za sebe. 'U ljubavi je sve OK. Sretna sam i zadovoljna', priznala nam je prije nekoliko mjeseci Maja, a na pitanje hoće li uskoro sa svojim odabranikom stati pred oltar, rekla je: 'Ne znam. Ne volim uopće o tome razgovarati i ne želim da mi taj dio života bude dostupan javnosti.'

Iako je nekada bila redovita u noćnim izlascima s prijateljicama i društvom, u posljednje se vrijeme, kaže, primirila. 'Više mi se baš i ne da izlaziti navečer. To ne znači da sam ostarjela, već da sam se malo zasitila. Imam bogat društven život, no noćne izlaske sam smanjila, ne i izbacila. Vjerojatno je došlo vrijeme za promjenu sredine', rekla je Maja te dodala kako svaki slobodan trenutak koristi za posjet rodnom Šibeniku, u koji u posljednjih sedam mjeseci često odlazi. Razlog? Prije sedam mjeseci postala je teta malene djevojčice zbog koje često dolazi kući kako bi što više mogla uživati u njenom odrastanju.

Djir po gradu ❤️????

A photo posted by Maja Cvjetkovic (@majacvjetkovic) on

???? savrsena svadba @mariojajas @saracagalj ❤️❤️❤️

A photo posted by Maja Cvjetkovic (@majacvjetkovic) on