sve da bi zablistali

Ludi tretmani holivudskih zvijezda uoči Oscara: Idu na botoks za 'neočekivani' dio tijela

27.03.2022 u 21:06

Bionic
Reading

Slavne ličnosti prolaze ekstremne zahvate da bi bile spremne besprijekornog izgleda prošetati crvenim tepihom na dodjeli prestižne filmske nagrade. Često idu puno dalje od nove frizure, savršene šminke i donjeg rublja koje oblikuje. Tjednima i čak mjesecima prije Oscara, njihovi rasporedi ispunjeni su brojnim kozmetičkim zahvatima. Ove godine jedan tretman je posebno popularan

Uoči ovogodišnje ceremonije, vojska plastičnih kirurga s Beverly Hillsa naporno je radila na uklanjanju 'namrštenih linija' i napunjavanja obraza i usana, a također su se nosili i s rastućom potražnjom za botoksom na prilično neobičnijem dijelu tijela, piše Daily Mail.

Ove godine je popularno ubrizgavanje botoksa u stopala zvijezda kako bi im omogućili da se udobno i što lakše kreću crvenim tepihom. 'Te dame ne idu u kazalište sjediti. Ovo je ekvivalent trosatnoj šetnji cijelim gradskim blokom, zaustavljanju i stajanju radi intervjua, a sve to na tankom crvenom tepihu u tvrdim potplatima cipela. Ublažavajuće injekcije filera za stopala mogu ublažiti tu bol', ispričala je doktorica Ava Shamban. Njezine klijentice su Nicole Kidman, Angela Bassett i Kris Kardashian.

  • +3
Nicole Kidman Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

Injekcije uključuju filer za stopalo i botoks za ublažavanje boli i pretjeranog znojenja. Jedna od holivudskih zvijezda čiji se identitet ne zna, izjavila je:

'Svi koje poznajem to rade. Kao i svaka druga žena na svijetu držala sam korak s botoksom i filerima u licu. Zapravo, pojačala sam tretmane nakon pandemije jer su me svi ti pozivi na Zoomu natjerali da shvatim koliko mi lice loše izgleda, a onda smo bili sretni što možemo nositi maske za lice kako bismo u početku prikrili ta mala poboljšanja. Počela je sezona dodjele nagrada i prvi put sam morala obuti štikle. Posljednje dvije godine nosila sam japanke i uggice. Uspjela sam izdržati na nekoliko događanja, ali sam bila u agoniji. Boljelo me paklenski. Dakle, da, pitala sam svog plastičnog kirurga što može učiniti po tom pitanju, a odgovor su bili fileri i botoks. Odlično je!', izjavila je jedna od holivudskih zvijezda koja je željela ostati anonimna po tom pitanju.

Cijena tretmana, kaže doktorica Shamban kreće se između 1500 i 2500 funti, ovisno o tome koliko se i što ubrizgava. 'Kako starimo, gubimo masnoću i volumen u svim dijelovima našeg tijela. Na našem licu to uzrokuje udubljenja na obrazima i ispod očiju. U našim stopalima, međutim, gubimo podlogu - s bolnim posljedicama', objasnila je.

na najneočekivanijim mjestima

Ormar, krevet, mamina kuća, kupaonica... Evo gdje zvijezde čuvaju svoje Oscare

Pogledaj galeriju