SIMPATIČNI BLIZANCI

'Lovci na nekretnine': Od promašenih karijera do kraljeva malih ekrana

29.08.2017 u 14:55

Bionic
Reading

Braća Jonathan i Drew Scott, domaćoj javnosti najpoznatiji kao zvijezde emisije 'Lovci na nekretnine', progovorili su o teškim financijskim borbama u prošlosti i kako su ih napokon uspjeli pobijediti

U ekskluzivnom intervjuu za američki magazin People, Jonathan Scott otkrio je kako je namjeravao postati ozbiljan mađioničar nalik Davidu Copperfieldu, no njegov san ubrzo je postao nemoguć nakon što je doživio pljačku zbog koje je morao proglasiti osobni bankrot i koja ga je odvela u duboku depresiju.

Poput brata, Drew Scott je sanjao o tome da postane glumac te se također nalazio u financijskim problemima s dugom od 100 tisuća dolara. Navedene okolnosti potaknule su ih na ozbiljno razmišljanje o bavljenju nekretninama, što se u konačnici pokazalo uspješnim.

Slavni blizanci danas se mogu pohvaliti stabilnom financijskom situacijom, a zajedno 'teže' oko 20 milijuna dolara, odnosno 125 milijuna kuna.

  • +7
Lovci na nekretnine: Jonathan i Drew Scott Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim uspješnom karijerom na malim ekranima, poznata braća mogu se pohvaliti skladnim ljubavnim odnosima.

Drew je sa zaručnicom Lindom Phan (32) nedavno kupio kuću u Los Angelesu, a sedmogodišnju vezu planiraju okruniti brakom u proljeće iduće godine.

Četiri minute stariji brat Jonathan živi s djevojkom Jacintom Kuznetsov (29). Iako kaže da se ne žele žuriti jer su u vezi tek godinu i pol, priznaje da se već sad veseli djeci.