OTVORILA VRATA

Cindy Crawford pokazala kako izgleda njezin dom

15.08.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Supermodel Cindy Crawford otvorila je vrata svog raskošnog doma u Malibuu samo za Vogue za koji je progovorila o privatnom životu i dugogodišnjoj uspješnoj karijeri

Devedesetih je žarila i palila svjetskim modnim pistama, a nakon rođenja sina i kćerke poslovne je obaveze  drastično smanjila. Iako i danas u šestom desetljeću života Cindy Crawford i dalje povremeno snima kampanja i odrađuje modne editorijale, najviše vremena posvećuje obitelji.

U svoj je raskošno uređen dom u Malibuu uvela i snimateljsku ekipu Voguea i pri tom odgovarala na 73 kratka pitanja. U jednom trenutku, Cindy je uvela ekipu Voguea u svoj ured, koji je ukrašen s nekoliko nezaboravnih fotografija snimljenih tijekom njezine bogate karijere.  

  • +11
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok radnu sobu krase njezine kultne fotografije, u kuhinji se nalaze uokvireni crteži njezine djece, danas 15-godišnje manekenke Kaie i 18-godišnjeg Presleyja. Oboje djece krenulo je njezinim stopama, a dok je Presley nosio Moschinovu reviju, Kaia je na dobrom putu da i sama postane supermodel.  Iza sebe već ima dvije beauty kampanja za modnu kuću Marca Jacobsa za koju je dizajnirala i torbicu, te nekoliko prestižnih modnih kampanja.

Otkrila je i tajnu svog sretnog 19-godišnjeg braka s Randeom Gerberom, bivšim modelom i vlasnikom klubova, a danas suvlasnikom brenda tekile Casamigos, koju je prije četiri godina osnovao s prijateljem Georgeom Clooneyjem i početkom ovoga ljeta prodao za vrtoglavih milijardu dolara.

Cindy Crawford za Vogue Autor: Vogue

'Znate Rande i ja se i dalje jako sviđamo jedno drugom i vodimo računa da zajedno provodimo većinu vremena', priznala je Cindy koja još uvijek ima zanosnu figuru po kojoj je bila poznata.

Iako ova atraktivna zgodna može odjenuti što poželi, za Vogue je otkrila da ipak postoji jedna odjevni predmet koji nikad ne bi stavila na sebe, a to je – crop top. Svoj stil opisala je kao kalifornijski ležeran, a najugodnije se osjeća u svakodnevnoj uniformi - trapericama i bijeloj košulji.

  • +8
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia