požalila se

Ljupka Gojić Mikić o 'bivšem životu': 'Neke revije nisam dobila jer su rekli da sam prelijepa'

13.10.2022 u 13:55

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih manekenki i modela gostovala je u informativnoj emisiji 'RTL Danas', na temu modelinga i ljepote. Prisjetila se svoje uspješne karijere i otkrila da se nije uvijek pridržavala 'strogog' režima koji je karakterističan za djevojke u svijetu modelinga

Ljupka Gojić Mikić je ispričala da je imala situacija 'gdje je pubertet malo divljao'. Pojela bi pet kroasana ujutro bez problema i bez grižnje savjesti, došla na snimanje i nije stala u hlače. No kaže da je ekipa je toliko voljela njezino lice da su joj rezali hlače.

Izjavila je da je ponekad imala problema i jer je za neke revije, kako je rekla, bila prelijepa. 'Došao je trend drugačijih cura od mene i u jednom trenutku sam se našla u Parizu, gdje su sa svakog castinga javljali agenciji 'prelijepa je'. I užasno mi je to za izgovoriti uopće jer je smiješno', objasnila je Ljupka.

Nekadašnjeg vremena i tog iskustva Ljupka se za RTL prisjetila nakon što je prilog započeo s glumicom Jodie Comer koja je proglašena najljepšom slavnom osobnom na svijetu prema izračunima britanskog plastičnog kirurga Juliana De Silve, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu.

Podsjetimo, nakon uspješne manekenske karijere posvetila se svom modnom brendu i slastičarnici na zagrebačkoj Knežiji, gdje živi s obitelji.

  • +5
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX