ROMANTIČNI TRENUCI

Fotografija Ljupke Gojić Mikić inspirirala domaćeg pjevača koji se našalio: 'Zagorec je nekaj nervozni?'

13.09.2022 u 12:03

Bionic
Reading

Nekad tražena manekenka danas žonglira između slastičarnice, svog modnog brenda te svoje tri djevojčice i uvijek ima vremena pokazati kako izgleda njezina idila. Tu i tamo na njezinim fotografijama osvane i suprug, proslavljeni nogometaš, Mihael Mikić

Mihael Mikić i Ljupka Gojić Mikić jedan su od najomiljenijih domaćih parova. Zajedno su već 22 godine, a njihova veza i brak su uvijek bili skladni i bez skandala. Nekadašnja manekenka, mama djevojčica Jane Sienne, Mile Amelie i Mari Dane na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Među brojnim oduševljenim komentarima našao se i onaj Saše Lozara, koji je duhovito pitao: 'Zagorec je nekaj nervozni?'. Mikić na fotografiji žmiri zbog sunca koje mu ide ravno u oči pa mnogima djeluje namrgođeno. Ljupka mu je odmah odgovorila, da je njezinog supruga 'ubil put od Maribora'.

Inače, par je živio devet godina u Japanu budući da je Mikić tamo igrao nogomet, a djeca su išla u školu. Vratili su se u Hrvatsku 2017. godine kada se Ljupka odlučila na veliki poslovni izazov i otvorila slastičarnicu u svojem kvartu, na Knežiji, koja je 'na glasu' kao jedna od najboljih slastičarnica u Hrvatskoj.

  • +4
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Profimedia / Autor: Darko Tomas / CROPIX