ROMEO I MIA

Ljubavi su dali novu šansu: Beckhamov sin ponovno u najdražem zagrljaju

16.03.2024 u 23:10

Bionic
Reading

Nakon što su snimljeni kako držeći se zaruke šeću Londonom, Romeo Beckham i Mia Regan potvrdili su kako su svojoj ljubavi odlučili dati još jednu šansu

Samo par tjedana nakon što su svijetu putem društvenih mreža potvrdili kako su nakon pet godina veze odlučili krenuti svatko svojim putem, Romeo Beckham i Mia Regan snimljeni su ponovno zajedno.

Paparazzi su ih uhvatili dok šeću ulicama Londona držeći se za ruke, a Romeo nije skidao osmijeh s lica dok mu je Mia nešto pričala.

I dok je 21-godišnji Beckhamov sin bio casual odjeve u trenirku i majicu kratkih rukava, njegova vršnjakinaj imala je poluprozirnu majicu ispod koje nije nosila grudnjak i jednostavne, oversized baggy traperice, nabacivši preko svega bombericu.

Romeo Beckham i Mia Regan Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsjetimo, nakon što je britanska manekenka iselila iz doma kojeg su dijelili, u nedjelju 25. veljače i službeno su potvrdili svoj raskid na Instagram Storyjima svojih službenih profila.

'Mooch i ja razišli smo se nakon pet godina ljubavi, još uvijek imamo puno poštovanja jedno prema drugome i veže nas i dalje veliko prijateljstvo', stajalo je u Instagram Storyju 21-godišnjeg Romea Beckhama, a u njezinoj:

'Ovo je Ro, odrasli smo jedno s drugim i bili zajedno od naše 16-e godine! Ljubav poprima različite oblike i puteve kako sazrijevate. Iako i dalje osjećamo veliku ljubav jedno prema drugome, više nismo u romantičnoj vezi. Nakon pet godina postali smo prijatelji.'