MICHAEL POLANSKY

Ljubav više nije tajna: Otkriveno tko je novi dečko Lady Gage

03.02.2020 u 13:07

Bionic
Reading

Nakon što je prekinula zaruke sa Christianom Carinom, mjesecima su se uz ime pjevačice Lady Gage povezivali razni muškarci, no niti jedan od njih, čini se, nije bio onaj pravi. Nakon što su svijet obišle paparazzo fotografije na kojima se ljubi s nepoznatim muškarcem, ubrzo se doznalo o kome je riječ

Prošlo je godinu dana otkako je Lady Gaga prekinula zaruke sa Christianom Carinom. Nakon toga mnogi su se muškarci spominjali kao njezini novi odabranici, a ona se na to nije obazirala. Čini se da su sve te navodne veze bile lažne, a slavna pjevačica i glumica očito je čekala onog pravog.

Lady Gaga i Michael Polansky Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovih dana svijet su brzinom munje obišle paparazzo fotografije na kojima se 33-godišnjakinja ljubi s nepoznatim muškarcem, istim onim s kojim je viđena na dočeku Nove godine u Las Vegasu, a sada su snimljeni na balkonu njezine unajmljene vile u Miamiju.

Zaljubljeni i neopterećeni, Lady Gaga i njezin novi dečko nisu se zamarali pogledima oko sebe, a nije trebalo dugo da se dozna i tko je sretnik koji joj je 'zarobio srce'. Njegovo ime je Michael Polansky, a osim što ima diplomu s Harvarda, on je poduzetnik i investitor koji vodi Institut za liječenje raka imunoterapijom, a koji je pak u vlasništvu suosnivača Facebooka, Seana Parkera.

Prema riječima izvora bliskog paru, oni se poznaju već duže vrijeme i to sa zabava koje je Sean Parker organizirao u svojoj vili u Los Angelesu, a potom su se zbližili na njegovoj rođendanskoj zabavi u prosincu. Par je prvi put viđen na dočeku Nove godine, potom je Polansky pratio njezin nastup prije nekoliko dana u društvu njezine majke, da bi ih na kraju paparazzi snimili uoči Super Bowla u njezinoj vili u Miamiju.

'Michael je jako pametan i ozbiljan muškarac, koji je oduvijek volio anonimnost. Ljudi kažu da ga je Gaga upoznala na događanjima koje je organizirao Sean Parker u svom domu, a oboje su bili i na njegovoj rođendanskoj zabavi', otkrio je izvor blizak novom dečku Lady Gage.