NAJDRAŽA PODRŠKA

Lijepe supruge i djevojke naših Vatrenih okupirale Moskvu: Uživaju u fotkanju i šopingu

11.07.2018 u 10:33

Bionic
Reading

Brojni Hrvati nisu htjeli propustiti polufinalni spektakl na Svjetskom prvenstvu u kojem će naša reprezentacija pokušati izboriti ulazak u finale. Zato su požurili osigurati svoje mjesto na stadionu Lužnjiki u Moskvi. Među ostalima, ondje će se naći i domaće ljepotice, supruge, zaručnice i djevojke naših nogometaša koje će se danas istaknuti na tribinama i pokušati donijeti sreću svojim partnerima. Evo tko je sve stigao u Rusiju

Uz domaće će se navijače danas u Moskvi istaknuti brojne partnerice naših nogometaša, a svoje je mjesto na tribinama među prvima osigurala bivša kraljica Hrvatske, Ivana Vida.

Objavu dijeli 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida)

Supruga Domagoja Vide svog je dragog bodrila na svim dosadašnjim utakmicama Svjetskog prvenstva pa ne čudi da će i danas odjenuti kvadratiće i iz sveg glasa navijati za Hrvatsku. Dok čeka utakmicu, nekadašnja manekenka sa sinom Davidom i prijateljicom razgledava glavni grad Rusije.

#russia2018

Objavu dijeli 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida)

🇷🇺🙏🏻

Objavu dijeli 🇭🇷Ivana Vida, 2️⃣4️⃣ (@ivana_vida)

Slične lokacije trenutno posjećuje i mlada Dubrovkinja Adriana Đurđević te je došla dati podršku svom dečku Duji Ćaleta-Caru, koji je do sada zaigrao tek u utakmici protiv Islanda. Adriana je u Moskvu doletjela u društvu prijateljice Andree i Marijane te je odmah nakon slijetanja požurila u zagrljaj svome Duji.

Nakon kratkog, ali slatkog druženja s voljenim, blogerica se uputila razgledati rusku metropolu koja ju je oduševila. Modno osviještena ljepotica odjenula je bijelu Zarinu haljinu - košulju preko koje je prebacila sako, a navijačka obilježja za nju su bili remen i visoke dokoljenke. Uz to je nosila Diorovu crnu lakiranu torbu.

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Svog je dragog u Rusiju požurila ohrabriti i naša pjevačica Franka Batelić. Lijepa Istrijanka iz petnih će žila navijati za Hrvatsku, a posebno kada u igru uđe Vedran Ćorluka, s kojim ovo ljeto planira vjenčanje.

❤️🇭🇷💙

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Pogledati povijesni dvoboj došla je i Izabel Kovačić, supruga našeg veznog Matea Kovačića. Zgodna Zagrepčanka zabavlja se uoči utakmice uz vjenčanu kumu Enu, s kojom obilazi trgovine i šopingira. Osim toga, dvije ljepotice uživaju u restoranima isprobavajući ruske delicije.

🇷🇺

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

U Moskvu je u utorak stigla i supruga Ivana Perišića, Josipa, s njihovo dvoje dječice te s nestrpljenjem iščekuju večerašnju utakmicu i nadaju se pobjedi Hrvatske.

  • +12
Ivan Perišić sa suprugom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia