NAJBOLJE PRIJATELJICE

Lijepa trudnica Hana Huljić objavila fotografiju s budućom kumom

02.02.2022 u 13:38

Bionic
Reading

Na svojim Instagram profilima lijepe Splićanke, Hana Huljić i Domenica Žuvela, objavile su zajedničku fotografiju, a Domenica je tom prigodom svoju prijateljicu nazvala i kumom, potvrđujući time da će upravo ona biti joj kuma na vjenčanju s Petrom Grašom

Prošla su dva tjedna otkako je hrvatska javnost doznala sretne vijesti sa glazbene estrade, one da će Hana Huljić i Petar Grašo ovoga ljeta postati po prvi puta roditelji.

Razne informacije cure sa svih strana, no glavni akteri ove priče sve to čuvaju samo za sebe i svoj krug najbližih i najdražih ljudi. Čak ni Hanini roditelji, Vjekoslava i Tonči Huljić, ne žele ništa previše otkriti. Do sada su dali tek pokoju izjavu iz kojih se moglo zaključiti da su sretni što će uskoro postati baka i djed.

A ono što uskoro navodno stiže njihovo je vjenčanje, koje je, baš kao i sve vezano uz njih, obavijeno velom tajne. Poznato je da će Hani vjenčana kuma biti njezina dugogodišnja prijateljica, splitska pjevačica Domenica Žuvela.

  • +2
Hana Huljić, Domenica Žuvela Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

A dvije prijateljice pozirale su u Zagrebu i zajedničku fotografiju objavile svaka na svom Instagram profilu. I dok je lijepa trudnica Hana Huljić stavila tek emotikon srca, Domenica je preko fotografije potvrdila ono što se šuška - da će joj upravo ona biti vjenčana kuma.

Hana je i ovoga puta pazila da joj se trudnički trbuščić ne vidi, stoga je odjenula bež vestu, a rukama se oslonila na koljena i pridržala bradu za fotografiju.