VIJEST SE PROŠIRILA

Stiže prinova: Hana Huljić i Petar Grašo čekaju bebu!

12.01.2022 u 18:26

Bionic
Reading

Prema izvorima bliskim sretnom paru, Hana Huljić navodno bi trebala roditi početkom ljeta, dok bi njihova veza, koja traje tek kratko vrijeme, trebala biti ozakonjena već u ožujku

'Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate, Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju.' Izjava je to Martine Podgorski, voditeljice komunikacija Petra Graše, koja je za tportal potvrdila ono o čemu se danas počelo pisati - da Petar Grašo i Hana Huljić čekaju dijete.

U trenucima kada se vijest proširila, Hana Huljić na svom je Instagramu objavila fotografiju iz studija i najavila novu pjesmu, vješto skrivajući trudnički trbuščić.

Inače, da su Hana i Grašo u vezi doznalo se početkom listopada, a ta je vijest iznenadila sve osobito jer se njih dvoje poznaju praktički od djetinjstva.

U vezu su se upustili nakon što je Petar Grašo, nakon 24 godine, prekinuo vezu s pjevačicom Danijelom Martinović, a najmlađa članica glazbene obitelji Huljić prekinula desetogodišnju vezu s Tomislavom Šošićem.

  • +9
Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL