EMMA ROBERTS

Lijepa nećakinja Julije Roberts broji sitno do poroda, a sada je otkrila i zašto je prije nekoliko godina zamrznula svoja jajašca

12.11.2020 u 18:00

Bionic
Reading

Uvijek chic i skladno sređena Emma Roberts još jednom je uspjela zadiviti modne kritičare diljem svijeta. Ni u visokom stupnju trudnoće glumica i nećakinja slavne Julije Roberts ne odriče se svojih modnih izdanja u kojima izgleda vrlo profinjeno i trendi u isto vrijeme. Zgodna trudnica sada je otkrila jedan nepoznat podatak o sebi koji je sve iznenadio

Mlada glumica Emma Roberts, poznatija zbog svoje slavne tete Julije Roberts prošetala je svojim kvartom u Los Angelesu. Zgodnu 29-godišnju trudnicu tek sitno dijeli do prvog poroda, a njezin trbuh sada se nazire i ispod izuzetno širokih izdanja. Jedno takvo sada je pokazala pojavivši se u zelenoj dugoj širokoj haljini. Nju je odlučila spariti s odličnim parom kožnih smeđih cipela i basic nude torbom.

Svoje prvo dijete Emma očekuje s partnerom Garrettom Hedlundom, a par je jako uzbuđen zbog dolaska prinove. Mlada glumačka nada u jednom od posljednjih intervjua otkrila je da prije nekoliko godina odlučila zamrznuti svoja jajašca.

Dogodilo se to nakon što joj je dijagnosticirana endometrioza. Riječ je o zadebljanju unutarnjeg sloja tkiva maternice.

‘Osjećala sam da sam napravila nešto krivo i pod velikim pritiskom sam napravila zamrzavanje svojih jajnih stanica’, rekla je Roberts pa dodala da misli kako su problem počeli još dok je bila tinejdžerka ali tada se nije time opterećivala. ‘Kad sam saznala za probleme sa svojom plodnosti, bila sam nekako zapanjena', rekla je.

'Osjećala sam se tako oštećeno, i neobično, kao da sam nešto skrivila', objasnila je. Kasnije se udružila s grupom žena koje su se susrele s istim problemima i shvatila da nije sama u tome.

Kada je saznala da je trudna, njezinoj sreći nije bilo kraja.

Emma Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia