PONOVNO TRUDNA

Lijepa manekenka Bar Refaeli s izraelskim poduzetnikom čeka treće dijete

20.06.2019 u 14:45

Bionic
Reading

Izraelska manekenka Bar Refaeli, koja iz braka sa suprugom Adijem Ezrom ima već dvije kćeri Liv i Elle, uskoro će postati mama po treći put. Slavna ljepotica podijelila je sa svijetom vijest da je trudna, a njezini obožavatelji presretni su zbog nje

Lijepa Izraelka je sretnu vijest podijelila s obožavateljima na Instagramu, a video je u svega nekoliko sati pogledalo više od 300 tisuća pratitelja koji su slavnu manekenku obasuli čestitkama i lijepim riječima.

Bar Rafaeli i njezin dugogodišnji suprug, poduzetnik Adi Ezra, imaju već dvije kćeri, dvogodišnju Liv i jednogodišnju Elle, a spol trećeg djeteta za sada još uvijek nije poznat. Najstarija kći rođena je u Tel Avivu, a nakon samo godinu dana Bar je rodila i drugu kćerkicu.

Plavokosa ljepotica koja je prije braka s Ezrom hodala s Leonardom DiCapprijem u jednom je ranijem intervjuu izjavila kako joj je obitelj sve na svijetu te kako planira imati veliku obitelj. Čini se kako je planove od prije četiri godine naumila ostvariti.

U videu koji je snimio Assi Azar, voditelj ovogodišnjeg Eurosonga, manekenka ne krije sreću što će po treći put postati mama. Bar je također ove godine pripala čast voditi Eurosong u Tel Avivu.

View this post on Instagram

Last year.. #eat #getpregnant #repeat 🌸

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Uz video je kratko napisala 'OOPS I did it again', citirajući riječi pjesme Britney Spears.

Još dok se nije ostvarila u ulozi majke, lijepa Izraelka znala je da jednoga dana želi imati veliku obitelj, obzirom da i sama potječe iz obitelji s četvero djece. Ranije su joj govorili - 'probaj prvo s jednim', no za nju je majčinstvo nešto najljepše što joj se dogodilo.

View this post on Instagram

My♥️

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Refaeli i Ezra vjenčali su se u Izraelu u Carmel Forest Spa Resortu 2015. godine na raskošnom vjenčanju kojemu je prisustvovalo 300 članova obitelji i prijatelja. Manekenka se nedavno našla na meti poreznih ispektora koji su je optužili da je utajila porez.

  • +12
Bar Refaeli Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia