LUDO ZALJUBLJENI

Lijepa Indijka nije mislila da je slavni pjevač čovjek njezina života, ali evo čime ju je oborio s nogu

14.04.2019 u 11:42

Bionic
Reading

Glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra mnoge je iznenadila kada je nakon svega dva mjeseca veze s 10 godina mlađim pjevačem Nickom Jonasom odlučila stati pred oltar, no lijepa Indijka sada je cijelom svijetu objasnila zašto je tako impulzivno donijela tako važnu životnu odluku te čime ju je osvojio mlađahni pjevač

Priyanka Chopra možda je sretno vjenčanja za pjevača Nicka Jonasa, no kada ga je tek upoznala nije mislila da će 10 godina mlađi pjevač biti taj s kojim će stati pred oltar. Zvijezda serije 'Quantico' i filma 'Spasilačka služba' otvorila se u razgovoru koji je održala na godišnjem samitu Annual Women in the World prošlog tjedna.

36-godišnja ljepotica progovorila je o ljubavi sa svojim novopečenim suprugom, pjevačem Nickom Jonasom, s kojim je u prosincu stala pred oltar na raskošnom vjenčanju u Indiji koje je trajalo čak tri dana.

Slavni par zajedno je manje od godinu dana, a odluku o vjenčanju donio je nakon svega dva mjeseca veze. Lijepa Indijka priznala je kako na početku njihove veze nije mislila da će se udati za Jonasa koji je od nje mlađi 10 godina te je otkrila čime ju je slavni pjevač oborio s nogu.

'Poznajem ga dvije godine. Nisam ni slutila da ćemo biti tu gdje jesmo danas. Možda moja krivica to što sudim o knjizi na temelju njezinih korica. Kada sam tek započela vezu s Nickom, itekako me je iznenadio', rekla je slavna glumica tijekom svog obraćanja publici.

  • +6
Priyanka Chopra i Nick Jonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zovem ga starac Jonas. To je moj nadimak za njega - OMJ (Old Man Jonas). On je jedna stara duša, izuzetno pametan i tako dobar za mene jer od njega konstantno učim nešto. Ja sam divlje dijete. Činim što god želim, kad god poželim, a on me uvijek podržava', priznala je lijepa brineta koja se od vjenčanja ne odvaja od pjevača.

Chopra je zatim otkrila čime ju je mlađahni pjevač osvojio na prvu.

Kako se njihov izlazak s prijateljima bližio kraju, glumica je morala otići ranije na zakazani poslovni sastanak, dajući Jonasu svo vrijeme tajne signale u nadi da će je razuvjeriti da otkaže sastanak.

'Na kraju me je povukao na stranu i rekao mi - 'Gledaj, nisam glup, znam što pokušavaš, ali ja ti nikada neću reći da otkažeš posao, jer znam koliko si naporna radila da bi došla tu gdje jesi. Da si mogla otkazati otkazati dogovor, već bi to učinila. Odvest ću naše prijatelje na večeru i pričekat ćemo te da završiš. Ti obavi što moraš i vrati se natrag', ispričala je lijepa Indijka.

  • +13
Vjenčanje Nick Jonas i Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Time mi je odao priznanje za sve što sam postigla. To me oduševilo', rekla je glumica koju je Forbes uvrstio na listu 100 najmoćnijih žena svijeta u 2017. godini.

Upravo je to razlog zbog kojeg je Chopra slavnom pjevaču odlučila dati priliku, a ubrzo zatim par se zaljubio preko ušiju. Nakon dva mjeseca veze stali su pred oltar u Jodhpuru, u Indiji, a slavlje se nastavilo idućih tjedan dana.

'Znala sam da će vjenčanje trajati tri dana jer indijski običaji to zahtijevaju. Sve se odvilo jako brzo. Odlučili smo organizirati vjenčanje u listopadu. Vidjeli smo videa s vjenčanja, a onda račun i pomislili - 'Cool, cool, možda smo trebali malo duže pripremati ovo', našalila se glumica.

Iako je Jonas 10 godina mlađi od glumice, izvor blizak paru ranije je rekao za People kako ih je upravo ta razlika u godinama i privukla.

  • +5
Priyanka Chopra i Nick Jonas na premijeri filma 'Isn't It Romantic' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Razlika u godinama nije tako velik problem za njih. Nick voli starije žene i, ako ništa drugo, to čini Priyanku još privlačnijom u njegovim očima.

'Nick je opsjednut Priyankom od kad su stupili u vezu. Naravno da misli da je lijepa, ali također ga je privukla i njezina inteligencija. Ima karizmu i energiju koja ga je privukla te se savršeno uklopila u njegovu obitelj i društvo', rekao je izvor.