LJUBAV U DOBA PRETKAMPANJE

Lijepa glumica u vezi s kandidatom za američkog predsjednika

17.03.2019 u 18:23

Bionic
Reading

Glumica i politička aktivistica Rosario Dawson priznala je da su demokratski senator Cory Booker i ona u vezi

Američka glumica Rosario Dawson potvrdila je nagađanja o tomu da je u vezi s američkim demokratskim senatorom i predsjedničkim kandidatom Coryjem Bookerom, opisavši ga kao 'predivno ljudsko biće' kojemu se iznimno divi.

  • +4
Rosario Dawson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Senator Booker ranije je novinarima kazao da je 'u vezi s nekim posebnim'.

Na pitanje novinara kako se razvija veza s Bookerom, 39-godišnja Rosario Dawson je odgovorila: 'Zasad prekrasno. On je predivno ljudsko biće. Lijepo je provoditi vrijeme zajedno kad god možemo..., a oboje smo vrlo zauzeti poslovima. Divno je biti s nekim koga poštujete, volite i divite mu se, s čovjekom koji je vrlo drag i pažljiv'.

Dawson je američka glumica portorikanskog i afro-kubanskog porijekla. Suosnivačica je hispanofone organizacije Voto Latino. Pažnju je privukla kao tinejdžerica nastupom u kontroverznom filmu 'Kids', nakon čega je uslijedio niz zapaženih uloga u rasponu od niskobudžetnih nezavisnih filmova do velikih blockbustera. Među njima su hitovi poput filma 'Men in Black II' i 'Rent'.

  • +4
Rosario Dawson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

New York Post je u siječnju pisao o tomu da se glumica i bivši gradonačelnik Newarka (New Jersey) viđaju od prosinca 2018. godine.

Američki demokratski senator iz New Jerseya, Cory Booker (49), početkom veljače je najavio da će biti jedan od kandidata u predsjedničkoj utrci 2020. Booker je odrastao u New Jerseyu, pohađao je sveučilišta Stanford i Yale, a bio je i dobitnik Rhodes stipendije prije no što se vratio u Jersey. Godine 2006. postao je gradonačelnik Newarka, najvećega grada u New Jerseyu, a prije sedam godina postao je senator.

Rosario Dawson Izvor: Guliver/Splash / Autor: Neil Warner / Splash News