krenula je dalje

Lijepa glumica nakon ružnog razvoda ponovno ljubi

23.05.2017 u 12:03

Bionic
Reading

Prije dva mjeseca po medijima se čitalo o ružnom razvodu glumice Scarlett Johansson od francuskog novinara Romaina Dauriaca i borbi za skrbništvo nad njihovom trogodišnjom kćerkicom Rose. No čini se kako je teško razdoblje iza nje jer je nedavno viđena u noćnom provodu s novim muškarcem

Na velikoj zabavi povodom finalne emisije 'Saturday Night Live' jedna od prisutnih gošći potvrdila je novinarima kako je vidjela glumicu Scarlett Johansson da izmjenjuje nježne poljupce s komičarom Colinom Jostom, inače voditeljem spomenute emisije.

'Scarlett i Colin stajali su na šanku, a onda su se malo ljubili pa bi nastavili razgovarati', kaže jedan od izvora.

Ovo navodno nije prvi put da su se glumica i televizijski voditelj toliko prisno družili. Bliski izvori tvrde da njihov još uvijek nedefiniran odnos traje već neko vrijeme.

Prisjetimo se, 32-godišnja glumica u ožujku ove godine predala je papire za razvod od supruga, istaknutog francuskog novinara Romaina Dauriaca. 

Cijelu priču oko razvoda dodatno je zakompliciralo to što su bivši partneri htjeli skrbništvo nad trogodišnjom kćerkicom Rose te je krenula vrlo ružna bitka koja se nastavila na sudu. 

Javno su slučaj pokušali smiriti odvjetnici slavne glumice i novinara te se nakon nekoliko tjedana očito postigao dogovor.  

'Mislim da je ideja braka vrlo romantična, no mislim da nije prirodno biti monogaman. Biti u braku nije isto kao biti u vezi i svatko tko vam kaže drugačije - laže. Sve se mijenja. To je divna obaveza, ali je obaveza', rekla je jednom prilikom lijepa Scarlett te je, čini se, nakon bolnog razvoda krenula dalje. 

fantastic beasts and where to find them was awesome!!

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohannson) on