LAŽNA REKLAMA

Scarlett Johansson brutalno ismijala Ivanku Trump

12.03.2017 u 15:07

Bionic
Reading

Scarlett Johansson nakratko je postala Ivanka Trump i u videu koji je prikazan u u popularnom američkom showu 'Saturday Night Live' ismijala takozvanu prvu američku kćer

Zanosna glumica u videu koji je napravljen poput reklame za parfem, glumi Ivanku Trump. Odjenula je glamuroznu zlatnu haljinu, stavila periku i reklamira parfem koji se zove Complicit (sudionica).

'Žena poput nje zaslužuje vlastiti parfem, miris samo za nju jer ona je lijepa i moćna –on je sudionica', govori se u reklami, a u jednoj je sceni ismijavanje otišlo tako daleko da Scarlett u ulozi Ivanke popravlja ruž i gleda se u veliko zrcalo, ali je u odrazu njezin otac Donald Trump.

Youtube Autor: Scarlett Johansson kao Ivanka Trump

Time Scarlett Johansson implicira da Ivanka Trump ima moć promijeniti sve što poželi, ali umjesto toga podržava svoga oca s čijom se politikom ne slažu mnoge holivudske zvijezde, a zbog toga također ismijava njezin stav da je borac za prava žena.

Scarlett Johansson brutalno je ismijala Ivanku Trump reklamirajući izmišljeni novi miris u sklopu njenog modnog carstva, koje se navodno jako dobro oporavlja nakon što su poznate robne kuće povukle njezinu odjeću, cipele i nakit sa svojih polica.