UZBURKALA DUHOVE

Lidija Bačić se obrukala: Ovakvim se komentarima nije nadala

22.03.2017 u 12:20

Bionic
Reading

Nema dana kad na profilima društvenih mreža Lidije Bačić ne osvane barem jedna njezina seksi fotografija. Sve što objavi obožavatelji dočekaju s oduševljenjem, no prije nekoliko dana estradna zvijezda unatoč dekolteu i kratkoj haljini nije bila pošteđena loših komentara

'Kao Steve Harris', napisala je pjevačica pored fotografije na kojoj u ruci drži 6-žičanu bas gitaru svog basista iz benda. Teško je povjerovati da sluša heavy metal i zna da je Steve Harris bas gitarist grupe Iron Maiden pa su je neki svojim komentarima dočekali na noževe.

'Viška ti dvije žice. Steve Harris svira Fender Precision', 'Kaj ti uopće znaš tko je Steve Harris?', 'On koristi klasični bas s četiri žice', poručili su joj znalci i ljubitelji heavy metal glazbe, o kojoj Lidija očito malo zna. Jedan od komentara je bio: 'Pazi da ti ne padne i ova gitara.'

Naime, prošli put kad je primila gitaru u ruke, na snimanju spota za pjesmu 'Kompas' - to ju je skupo koštalo. Dogodila joj se nezgoda zbog koje je njezin džep ostao lakši za nekoliko tisuća kuna.

'Nisam ja kriva, kriv je pojas. Ili sam ja možda bila onako puna energije pa je palo s mene. Ali u svakom slučaju, razbila sam potpuno novu gitaru. Iz dućana', ispričala je ranije za RTL televiziju.

Kao Steve Harris🎶

A post shared by Lidija Bačić🎤 (@lidijabacic_lile) on