tajna je otkrivena

Lidija Bačić otkrila u koga je zaljubljena

20.04.2017 u 10:31

Bionic
Reading

U Repušnici pokraj Lonjskog polja, u seoskom ozračju, nastao je novi spot Lidije Bačić, a ako je suditi po njezinim odjevnim kombinacijama, bit će vrlo vruć. Nova pjesma je ljubavna, a upravo o ljubavi i svom privatnom životu progovorila je naša atraktivna pjevačica

'To je vesela ljubavna pjesma. Govori o jednoj curi, dakle o meni, koja je sretno zaljubljena. Ona pršti od te ljubavi, pita se voli li je taj frajer jer se sve mi žene u jednom trenutku zapitamo voli li nas frajer, pa onda razmišljamo o prekidu, o svemu i svačemu', ispričala je Lidija Bačić za InMagazin Nove TV.

Kaže da je trenutno zaljubljena.

'Nisam zaljubljena u frajera, ako me to pitate, ali zaljubljena sam u život, u pjesme, u prijatelje, u izlaske, u koncerte, ma ja sam u sve zaljubljena. A kad dođe frajer, onda će ta radost biti veća', izjavila je Lidija i otkrila kakav njezin budući dečko treba biti.

'Mora biti veseo kao i ja, naravno, mora me svaki dan uveseljavati - meni je to najbitnije od svega', poručila je pjevačica u InMagazinu Nove TV.

A uz to što, našalila se Lidija, mora biti crn, visok i zgodan, nikako ne smije biti umišljen. 'Više volim one samozatajne frajere koji kuliraju, kako bih rekla, a kad se frajer previše pravi važan, onda mi je to - onako', ističe.

Snimam novi spot 📽 #uskoro #novisingl

A post shared by LIDIJA BAČIĆ🇭🇷Croatian singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Snimam novi spot🎥 #novisingl #uskoro

A post shared by LIDIJA BAČIĆ🇭🇷Croatian singer🎤 (@lidijabacic_lile) on