aktivna na sve strane

Lidija Bačić: 'Drago mi je kada se prepoznaje moj seksipil, iako se tu ništa posebno ne trudim, takva sam kakva sam'

02.05.2022 u 09:22

Bionic
Reading

Pjevačica se sprema za nastup na CMC festivalu i to čak s dvije pjesme (jedan duet i jednu solo pjesmu) i za brojne nastupe po Sloveniji, Makedoniji, Njemačkoj, Nizozemskoj. Pojavila se u seriji 'Blago nama', a javnosti je manje poznato da je pokušala upisati glumačku Akademiju. Sad najavljuje da će je gledatelji moći vidjeti u glavnoj ulozi nove serije

'Svakoj ženi godi kada joj hvale izgled, ni ja nisam iznimka i drago mi je kada se prepoznaje i moj seksipil, iako se tu ništa posebno ne trudim, takva sam kakva sam. Naravno, meni je najvažniji glas, pisme, koncerti...ali svijet je danas i iznimno vizualan, koristim i svoj izgled u cilom paketu karijere, kroz društvene mreže, TV reklame, moj web shop 'Planet Lille'', ispričala je Lidija Bačić za Slobodnu Dalmaciju.

Dodala je da je zanimljivo kako je gostovala u dosta serija i filmova, i da su 'tamo uvijek tražili da glumi sebe, a ne neki izmišljeni lik, to joj laska, da je toliko pojavom izdefinirana u percepciji ljudi'.

Nedavno je iznenadila javnost objavom o zarukama, ali naravno, objava je bila lažna. Bačić kaže da je 'zaljubljena u život, prijatelje, pismu, Split, more a da ima i drugih ljubavi, naravno' te da 'kad joj netko bude toliko važan da ga pokaže svima, neće ništa kriti i svi će mediji znati za to. Želi brak i djecu, uskoro.

  • +5
Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

Poručila je da 'uvijek živi za sutra, ne osvrće se puno nazad kao i to da je' svaki dan nova šansa za pobjedu i sreću, ali zna nekad prevrtiti film u glavi i sjetiti se nekih trenutaka za koje joj je žao što nisu ljepše ispali'. Uči od tih situacija i ne ponavlja greške. Kad je riječ o njezinim glumačkim apetitima, pohvalila se da 'u kojoj god seriji ili filmu je glumila, redatelji i profesionalni glumci kazali su joj da je bila odlična'.

Sviđa joj se taj posao, vidi se i u nekom filmu, u nekoj glavnoj ulozi. Otkrila je da se sprema serija u kojoj će imati glavnu ulogu, ali da je glazba njezina prva i prava ljubav.