FASHION GURU

Lidija Bačić je za prvo javno pojavljivanje u ovoj godini odlučila izgledati pristojno. Iskreno, u šoku sam; gdje su dekolte, kratka majica, goli pupak…

  • 05.02.2022 u 14:11

  • Bionic
    Reading

    Na listi najgore odjevenih osoba u prošloj godini, koju tradicionalno radi Fashion Guru, na vrhu se našla Lidija Bačić, no na svečanoj dodjeli Zlatnog studija Lile je sve ugodno iznenadila čednim i elegantnim izdanjem

    Ne znam je li prvo mjesto moje top liste imalo učinka, ali mademoiselle Bačić je za prvo javno pojavljivanje u ovoj godini odlučila izgledati pristojno.

    Iskreno, u šoku sam... Pa gdje je dekolte, gdje je kratka majica, goli pupak…? Od svega su ostale samo uske hlače i štikle. Ok, hlače su dio odijela.

    • +3
    Poznati na crvenom tepihu Zlatnog studija Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

    Odijelo, pa to je novost u njezinom ormaru, morala je napraviti poseban dio gdje će ga staviti da se ne miješa sa silnim tajicama i crop topovima.

    Crna boja je već standard, čudi me jedino da nije maskirna.

    Da ne bih duljio, moram priznati kako sam izuzetno zadovoljan što Lidiju vidim sređenu, a još sam zadovoljniji što nije stavila perje na sebe, jer koliko je bilo perja u dvorani dobro da nije letjelo na sve strane.

    SPEKTAKL NA HRT-U

    [FOTO] Dodjela nagrada Zlatni studio okupila brojne domaće zvijezde

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.