VJEŽBANJE SE ISPLATI

Lice Charlize Theron sve govori: Na satu joge i ovoga je puta dala sve od sebe

25.01.2020 u 15:49

Bionic
Reading

Iako joj je, trenutno, raspored itekako zgusnut zbog sezone nagrada, gdje je i ona među nominiranima zahvaljujući ulozi u filmu 'One su bombe', Charlize Theron ne zapostavlja ni svoju svakodnevnu rutinu. Paparazzi su je snimili kako izlazi sva crvena u licu iz studija, sa još jednog sata joge koja joj pomaže da ostane u top formi

Nakon što je odradila još jedan sat joge u Los Angelesu, bez imalo šminke, sva crvena u licu, Charlize Theron izašla je iz studija i uputila se prema svom domu. 44-godišnja holivudska ljepotica, rođena u Južnoj Africi, odjevena u crne tajice i top za vježbanje i s popularnim bijelim Birkenstock natikačama na nogama, Charlize je u ruci nosila joga prostirku, ali i zimsku jaknu, koja joj nakon odrađenog sata više nije trebala.

Vježbanja se lijepa Charlize ne odriče ni kada joj je, baš kao sada, raspored itekako zgusnut, ponajviše zbog sezone filmskih nagrada na koje odlazi ne kao gledatelj, već kao jedna od nominiranih, zahvaljujući ulozi u filmu 'One su bombe'.

Za ulogu bivše voditeljice Fox Newsa, Megyn Kelly, 2. veljače držat će palčeve čvrsto stisnute na dodjeli BAFTA nagrada u Londonu, a točno sedam dana kasnije i u Hollywoodu, na dodjeli najprestižnijih nagrada - Oscara.

  • +5
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'What's been so amazing about screening this film is how this movie makes a lot of, not just women, men too, want to talk about this,' she told Ellen.

'And also share their own experiences, which to me is so beautiful because I do think there's so much stigma, still, around a lot of women who experience sexual harassment.'

Theron stars in Bombshell with Nicole Kidman, Margot Robbie, Kate McKinnon and John Lithgow. The film is currently in theaters.