UPUTILA MU JEDNU RIJEČ

Lepa Brena otkrila što misli o Ibrahimovićevom pojavljivanju na Sanremu uz njenu hit pjesmu

08.02.2024 u 08:47

Bionic
Reading

Čuveni festival 'Sanremo' je počeo 6. veljače, a finalna večer je u subotu. Gost prve večeri festivala bio je omiljeni bivši nogometaš Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović izašao je na pozornicu festivala Sanremo uz mnogima iznenađujuću glazbu - hit Lepe Brene 'Luda za tobom'. Bivši napadač Juventusa, Intera i Milana hodao je prema pozornici, a orkestar je svirao taj stari hit. Očekivano 'zapalilo' je društvene mreže na Balkanu.

Snimka je dospijela do same pjevačice koja je nastup kratko (i jasno) uz video s festivala koji je podijelila na Instagram pričama, prokomentirala samo s jednom riječi - 'maestralno'.

Podsjetimo, slavni sportaš je 2021. godine izašao na pozornicu festivala uz stihove 'Jutro je' od srpske pjevačice Nade Topčagić kojom je također oduševio brojnu publiku. 'Super, neka je izašao sa Breninom pjesmom. Nadam se da će sljedeći put izaći s nekom trećom. On voli pjesme sa naših prostora, od naših izvođača, a moja pjesma mu je bila najdraža. On je to i rekao, rastao je uz pjesmu 'Jutro je'. Proslavio je 500-ti gol uz tu pjesmu', ispričala je Nada za srpske medije.

  • +2
Zlatan Ibrahimović u Sanremu Izvor: Pixsell / Autor: Terenghi/Pool Sanremo / ipa-agen / IPA / Profimedia