luda za tobom

Kakav show! Zlatan Ibrahimović uz taktove hita Lepe Brene banuo na pozornicu u Sanremu

06.02.2024 u 22:58

  • +2

Zlatan Ibrahimović u Sanremu

Izvor: Pixsell / Autor: Terenghi/Pool Sanremo / ipa-agen / IPA / Profimedia

Bionic
Reading

Ovogodišnji festival Sanremo počeo je s velikim iznenađenjem. Iako nije bio najavljen kao gost, Zlatan Ibrahimović popeo se na pozornicu, a do nje je markantno došetao uz taktove pjesme Lepe Brene

Zlatan Ibrahimović priredio je pravi show na prvoj večeri Sanrema. Bivši napadač Juventusa, Intera i Milana bio je jedan je od počasnih, nenajavljenih gostiju prve večeri jednog od najznačajnijih glazbenih festivala u svijet. Poznati Šveđanin okupljenima se predstavio poklonivši publici svoje sličice koju je potom pokazao i voditelju Amadeusu, a do same pozornice pratio ga je orkestar koji je svirao pomno odabranu pjesmu. Naime, Ibrahimović je na scenu kročio uz pratnju hita Lepe Brene 'Luda za tobom', a publika je razdragano pljeskala.

Bivši igrač AC Milana, koji je ostao u klubu u ulozi savjetnika, na pozornicu se došetao nakon nastupa Fiorelle Mannoie, a nakon grandioznog dolaska s voditeljem je razmijenio nekoliko šala prija nego li je i njemu poklonio svoju sličicu.

'Što ja radim ovdje? Pitam se što ti radiš', Ibrahimović se našalio s umjetničkim direktorom Festivala.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Ovdje sam da vas zaštitim od vas samih, sjećate li se nereda koje ste napravili prošle godine? Kada smo zajedno vodili Festival je prošao jako dobro, unatoč vašim neredima', rekao je Ibrahimović. 'Sjest ću. Ako vidim da ste umorni, tražit ću zamjenu,' dodao je i sjeo u publiku teatra Ariston,

Ibrahimović se na Sanremo vraća nakon svije suvoditeljske uloge prije tri godine. Naime, ovaj sjajni nogometaš i velika zvijezda, pristao je biti suvoditelj na glazbenom festivalu u Sanremu 2021. godine. A njegov dolazak na pozornicu i tada je bio show. Tada je na pozornicu izašao uz glazbenu pratnju starog hita Nade Topčagić 'Jutro je', kojim je svojedobno slavio i pobjedu Milana, a Neda je tada izjavila da je to kruna njene karijere i fotografirala se njegovim dresom.

Inače, Sanremo je jedan od najstarijih i najznačajnijih glazbenih festivala u svijetu, a ovogodišnje 74. izdanje talijanske pjesme na kojem Talijani biraju predstavnika za Eurosong održava se od 6. do 10 veljače.