POPUT TINEJDŽERICE

Lepa Brena na pragu šestog desetljeća obara s nogu: Pokazala je u kakvoj je formi

12.10.2018 u 18:02

Bionic
Reading

San svake žene je da što duže sačuva mladost, ljepotu i snagu, pa da sa pedesetak godina izgleda kao sa 20 ili bar 30 godina. Lepa Brena je živi dokaz da je i to moguće. Često se svojom linijom i kondicijom na kojoj joj mogu pozavidjeti i puno mlađe kolegice, često pohvali na društvenim mrežama,a sada je objavila snimku koja je mnoge ostavila bez daha

Prije tridesetak godina, jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, imala je problem s viškom kilograma, ali zdrav način života i uporno vježbanje doveli su njeno tijelo do perfekcije. Lepa Brena još jednom je pokazala da joj nema ravne objavivši na Instagramu video u kojem uz podršku trenera, koreografa Milana Gromlića izvela stoj na rukama na jednom od svojih treninga. 'Mi vježbamo svaku večer', poručila je pjevačica koja će 20. listopada proslaviti 58. rođendan.

Brena ima odličnu kondiciju, pa bez ikakvih problema po tri sata na koncertima ne samo da pleše i pjeva, već izvodi i prave akrobacije koje oduševljavaju publiku.

'Fizička aktivnost je izuzetno važna. Redovno plivam, povremeno idem u teretanu, a moje najveće otkriće je joga, koju preporučujem ženama koje su psihofizički opterećene. Djeluje rasterećujuće na čitav organizam i uči da voliš sebe onakvu kakva jesi', izjavila je ranije.

  • +18
Lepa Brena u Novom Sadu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije