OTKUPIO PRAVA

Leonardo DiCaprio u holivudskoj verziji Oscarom nagrađenog filma 'Another Round'?

29.04.2021 u 09:25

Bionic
Reading

Oscarom nagrađeni film 'Another Round' dobit će i svoj holivudski remake, a glavnoga glumca Madsa Mikkelsena u novoj bi verziji mogao zamijeniti Leonardo DiCaprio, no časopis Variety piše da službeni dogovor još nije postignut

DiCapriova produkcijska kuća Appian Way otkupila je prava na film nakon nadmetanja s produkcijskim tvrtkama glumca Jakea Gyllenhaala - Nine Stories, kao i Elizabeth Banks - Bronwstone Productions.

Thomas Vinterberg, koji je iznenadio nominacijom za Oscara za režiju danskog filma, trebao bi biti izvršni producent remakea zajedno sa Sisse Graum Jørgensen i Kasperom Dissingom.

Vinterberg je koautor scenarija za 'Another Round' zajedno s Tobiasom Lindholmom, no neće režirati niti surađivati na scenariju za novu verziju filma.

Mads Mikkelsen - 'Another Round' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Radnja danskoga filmskog ostvarenja koji je osvojio Oscara u kategoriji najboljeg stranog filma fokusirana je na život četvorice prijatelja koji svakodnevno konzumiraju velike količine alkohola da bi testirali teoriju po kojoj održavanje određene razine alkohola u krvi utječe na veću kreativnost.

Uz Mikkelsena, glumačku ekipu Oscarom nagrađenog filma čine danski glumci Thomas Bo Larsen, Magnus Millang i Lars Ranthe.