zaljubljeni zavodnik

Leonardo DiCaprio napokon uhvaćen s 23 godine mlađom djevojkom

16.04.2018 u 10:06

Bionic
Reading

Najpoznatiji holivudski neženja i mlada manekenka u vezi su već godinu dana, no tek su sada uhvaćeni u trenucima izmjene nježnosti. Leonardo DiCaprio i 23-godine mlađa Camila Morrone nisu se odvajali jedno od drugoga na Coachelli

Leonardo DiCaprio posljednjih nekoliko godina nije baš imao mira pa je često mijenjao djevojke, uglavnom mlade manekenke, no čini se kako je u Argentinki Camili Morrone pronašao potencijalnu suprugu.

Filmska zvijezda, koja je prije nekoliko mjeseci napunila 43 godine, prema pisanju stranih medija, u vezi je s 20-godišnjakinjom već godinu dana, a paparazzi fotografije sada su potvrdile nagađanja.

  • +2
Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Leo i Camila uhvaćeni su u strastvenim poljupcima i zagrljajima na glazbenom festivalu Coachella, na kojem se proteklog vikenda okupio velik broj poznatih i slavnih. Par je pokušao ostati anoniman i sakriti se od okupljenih fotoreportera, pa je DiCaprio nosio kapuljaču, a lijepa brineta šiltericu.

No ni u takvim izdanjima nisu prošli nezamijećeno. Kasnije su u publici snimljeni s njezinim prijateljicama kako uživaju u provodu i dobroj glazbi.

Argentinska ljepotica inače je zaštitno lice za Topshop i Desigual, nalazi se u kampanji Sephore za novu paletu sjenila za oči, a s Bruceom Willisom snimila je akcijski film 'Smrtonosna želja'.

DiCaprija je upoznala prošle godine u Cannesu, na dobrotvornoj večeri amfAR gala.

  • +10
Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia