CAMILA MORRONE

Evo tko je 23 godine mlađa Argentinka koju ljubi Leonardo DiCaprio

30.03.2018 u 11:29

Bionic
Reading

Lijepa Camila Morrone rodila se 1997., iste godine kada je slavni holivudski zavodnik snimio svoj hit film 'Titanik'. 20-godišnjoj manekenki iz Argentine trenutno zavide sve obožavateljice Leonarda DiCaprija jer je upravo ona postala njegova nova djevojka

Ako je suditi po posljednjoj ljepotici koja mu je zapela za oko, moglo bi se reći kako Leonardo DiCaprio 'pada' isključivo na određeni tip djevojaka. Između njegovih bivših djevojaka nevjerojatna je fizička sličnost, a svima je zajedničko i to da su modeli.

Nakon što su prije tjedan dana snimljeni kako uživaju u doručku u jednom od restorana u Zapadnom Hollywoodu, stigla je potvrda da 43-godišnji zavodnik Leonardo DiCaprio ponovno ljubi.

  • +10
Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovoga puta riječ je o 20-godišnjoj Argentinki Camili Morrone, koja je rođena iste godine kada je DiCaprio snimio svoj najveći filmski hit 'Titanik', a koja je veliki hit na Instagramu, na kojem ima više od milijun pratitelja.

Zaštitno je lice za Topshop, Desigual, nalazi se u kampanji Sephore za novu paletu sjenila za oči, a s Bruceom Willisom snimila je akcijski film 'Smrtonosna želja'.

Leonardo DiCaprio

Sve ljubavi najvećeg holivudskog zavodnika: Ne zna se koja je ljepša

Pogledaj galeriju

Svog dečka upoznala je navodno prošle godine u Cannesu, na dobrotvornoj večeri amfAR gala, koju DiCaprio redovito posjećuje, no iskre među njima planule su na večeri održanoj prošlog prosinca u Miamiju. Sve to ne čudi jer se Camila druži s it djevojkama današnjice, među kojima su Hailey Baldwin, Kaia Gerber, Bella Hadid i Kendall Jenner.

Niti njezina obitelji nije manje uspješna. Njezina majka, argentinska glumica Lucila Solá, navodno je bila djevojka Ala Pacina.

  • +7
Leonardo DiCaprio Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ono što sve zanima je to je li 20-godišnja manekenka tek još jedna prolazna avantura u DiCaprijevu životu ili će se uz nju napokon smiriti, a to ćemo, čini se, saznati u narednom periodu.