puna je entuzijazma

Leonarda Lončar otkrila sve o poslovnim projektima, a progovorila je i o svojoj djeci i je li stroga mama

24.02.2022 u 21:12

Bionic
Reading

Nakon razvoda od nogometne legende Zvonimira Bobana, vratila se u Zagreb iz Švicarske gdje se prije četiri godine preselila i najavila povratak svojoj prvoj ljubavi, modi. Nekad uspješna manekenka i dizajnerica ispričala je što je uskoro čeka kad je riječ o poslu, a govorila je i o nekim detaljima iz privatnog dijela života

'Uglavnom se bavim bižuterijom, kao i uvijek, a sada sam krenula u proizvodnju jastuka, pokrivača nekakvih ženskih odjevnih predmeta. Mislim da ćemo početi s proizvodnjom torbi, šešira, što je nešto što me veseli i što je dio mog odjevnog stila', izjavila je Leonarda Lončar u jednoj od najgledanijih emisija na HTV-u, Klub 7.

Objasnila je kako je s poslovnom partnericom Josipom Maslač Petričević postigla dogovor o suradnji. 'Rekla je: 'Sve ono što je moje je i tvoje', u smislu sve onoga što ona u kreativnom i poslovnom smislu raspolaže', otkrila je. Odgovorila je na pitanje čime se točno bavila u modnom svijetu u kojem je dugo bila.

  • +4
Leonarda Lončar Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL

'Počela sam se baviti manekenstvom kad sam imala 16 godina. Bila sam prvo novo lice Svijeta, nekadašnjeg modnog časopisa. Mama je poslala slike na natječaj. Uvijek sam naginjala lijepom odijevanju, rezala sam majice, neke sam farbala i svašta nešto. Uvijek su mi se sviđale manekenke, modne revije a pogotovo kad smo Zvonko i ja otišli živjeti u Milano. To su bile famozne devedesete kad su modnim pistama šetale Naomi Campbell, Christy Turlington. Onda smo posjećivati modne revije, a u Milanu sam imala prvi butik, pa u Zagrebu i Splitu', prisjetila se Leonarda Lončar.

kakva kreacija

[FOTO] Povratak na modnu scenu: Leonarda Lončar zablistala u izdanju dostojnom crvenog tepiha

Pogledaj galeriju

Progovorila je i o svom osebujnom modnom stilu. 'Sve žene vole šareno, volančeke, točkice, prugice. Sad me žicaju i pitaju kad ću opet početi kreirati, a ima i onih koji me pitaju kad ću početi čušpajze kuhati', priznala je. Živjela je u Italiji i Švicarskoj, Hrvatskoj, ali njezina najveća ljubav je bio i ostao Milano. 'Taj njihov temperament mi je strašno odgovarao. Možda taj dalmatinski temperament koji nosim u sebi je najsličniji njima. Obožavam Zagreb, Purgerica sam totalno jer su moji roditelji rođeni tu, ali taj M od Milana mi nedostaje', iskrena je.

Na pitanje tko je Leonarda i kako bi se opisala rekla je da je 'žena puna života', a na pitanje je li stroga majka nasmijala se. 'Oni se čak šokiraju koliko sam slobodna u razgovoru s njima. Znaju da se neke granice ne smiju priječi, ali sam strašno liberalna s njima u razgovoru, ophođenju. Nikad nisam rekla: 'Ne', nego razgovaram i nastojim da sami dođu do spoznaje, sami razluče što je okej, a što nije', naglasila je. Kad potone u životnim situacijama snagu joj, kazala je, daju djeca i prijateljice. 'Ustvari, samo se pogledam u ogledalo', poručila je Leonarda Lončar.