nakon razvoda

Leonarda Lončar otkriva velike planove: 'Vratila sam se u Zagreb nakon situacije koja i nije baš prelijepa'

30.01.2022 u 08:56

Bionic
Reading

Iza bivše manekenke i dizajnerice Leonarde Lončar razdoblje je velikih promjena i važnih životnih odluka. Nakon razvoda od Zvonimira Bobana vratila se u Zagreb, a sada je otkrila planove za budućnost i najavila povratak svojoj prvoj ljubavi, modi

Nakon 28 godina zajedničkih godina i petero djece Leonarda Lončar i Zvonimir Boban odlučili su svoj braka prošle godine okončati i krenuti odvojenim putevima. Nakon razvoda Leonarda se vratila u Zagreb, a ne krije kako joj je vrijeme nakon sporazumnog razvoda bilo teško. U intervju je otkrila kako se osjeća u Zagrebu te najavila povratak svojoj nekadašnjoj ljubavi – modi.

Naime, nakon pauziranja u modnom svijetu Leonarda Lončar uskoro na tržište s poslovnom partnericom Josipom Maslač Petričević planira izbaciti brojne novitete s njezinim potpisom, piše RTL.hr. Kako kaže, na tu odluku potaknuo ju je život.

'Zato kaj sam se vratila u Zagreb nakon situacije u životu koja isto nije bila baš prelijepa. Život haha. Uvijek sam vesela i gledam uvijek pozitivnu stranu. Najviše mi donose moja djeca. Stišće mi se odmah grlo jer je to jedna jako emotivna tema, ali život me veseli', rekla je u intervjuu za RTL Exkluziv.

  • +4
Leonarda Lončar Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL

Leonarda je majka petero djece. Naime, ona i Zvonimir tijekom braka su posvojili četvero djece, a kasnije 2009. godine postali su i biološki roditelji. 'Marija ima 26 godina, Gabi 19, blizanci će sada u trećem mjesecu imati 17 godina i Ruška ima 12. Divno se slažu i to mi je jako drago, Mislim da sam baš tu uspjela kao mama i povezala ih međusobno, da se slažu i vole kako god život išao,' otkrila je za RTL Exkluziv.

Leonarda ne krije uzbuđenje zbog novih poslovnih izazova, koji će sigurno biti lakši uz žensku i prijateljsku podršku. Naime, Josipu Maslač Petričević i Leonardu veže dugogodišnje prijateljstvo, a u poslovnom pothvatu koji će uključivati kreiranje novih trendova ovoga puta pridružit će se i Josipina kćer Matea Pirić.

kakva kreacija

[FOTO] Povratak na modnu scenu: Leonarda Lončar zablistala u izdanju dostojnom crvenog tepiha

Pogledaj galeriju

Unatoč brojnim i uzbudljivim izazovima Leonarda ne krije kako joj Milano jako nedostaje. 'Jako mi je lijepo, ali Milano mi fali... strahota! Ja sam baš milanese totalno', dodala je.

Podsjetimo, da je braku Bobanovih došao kraj nakon 28 godina, doznalo se u svibnju prošle godine, kada je umirovljeni nogometaš otkrio da više ne žive zajedno. Poručio je da će nastaviti zajedno brinuti o njihovo petoro djece, a nakon razvoda već je pronašao sreću s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.