o karijeri 'preko bare'

Leona Paraminski: 'U Americi si s 40 godina prestar, opsjednuti su izgledom'

04.11.2019 u 12:06

Bionic
Reading

Glumica se vratila kući, ali samo nakratko, naravno, zbog poslovnih obaveza. Proteklih tjedana boravila je u Hrvatskoj te u Srbiji, u kojoj je proteklog vikenda bila na premijeri druge sezone hit ostvarenja Dragana Bjelogrlića, serije 'Senke nad Balkanom', u kojoj igra Mariju Oršić. Leona Paraminski vraća se uskoro u Ameriku, u kojoj živi već četiri godine

'Drugačije je u smislu da moraš ići na puno audicija, moraš proći jako puno odbijanja i jako puno čekanja dok ovdje zapravo radiš svoj posao. Ovdje sam radila u kazalištu, snimala sam serije, filmove, reklame. Nisam stala, a ondje čekam i tako zapravo patim kao glumac', izjavila je u Exkluzivu.

Već je poznato to da predaje na prestižnom američkom koledžu. 'Mislila sam da je gluma moj poziv, što uvijek zapravo jest, ali edukacija mi ide', kaže glumica, no otkrila je kako joj nije uvijek lako.

'Tako mi je jedna od studentica zakasnila na sat i, naravno, ja sam joj prigovorila i rekla da ne može tako kasniti jer što ako bude kasnila na set od 50 milijuna te sam joj rekla da se više ne mora pojaviti na satu. Ona mi je tada rekla da se osjeća jako uvrijeđeno', ispričala je Leona.

Skromna i samosvjesna glumica ne uvrijedi se kad joj na audicijama kažu da je prestara. 'Kod njih si s 40 zapravo stara baka. Mene zovu da glumim mamu jer vide da imam četrdeset i onda dođem pa shvate da ne mogu igrati mamu koja ima djecu staru 25 godina. Događa se to', priznala je.

Leona se ponovo osvrnula na to da u Kaliforniji ima puno ljudi opterećenih izgledom te se svi zdravo hrane i vježbaju. 'Paze na sebe i paze kako izgledaju. Pogotovo Hollywood i holivudska industrija. Jako je bitno kako izgledaš i koliko si star. Opsjednuti su', pojasnila je.

  • +5
Leona Paraminski Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić