ostvarenje dugo iščekivane želje

Leona Paraminski potvrdila sretne vijesti: Sa suprugom Tinom Komljenovićem čeka bebu

24.02.2021 u 16:40

Bionic
Reading

Naša glumica proživljava svoje najsretnije životne trenutke. Prije nekoliko godina je izjavila da će ako joj ne uspije i umjetna oplodnja, ona i suprug posvojiti dijete, no sada je otkrila da joj se jedna od najvećih želja ostvarila

Leona Paraminski za Gloriu otkrila da joj se ispunila dugogodišnja želja da ostane u drugom stanju, a kako ona i suprug Tin Komljenović nisu mogli zatrudnjeti prirodnim putem, iz Amerike je došla u Hrvatsku te se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji.

  • +3
Leona Paraminski Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Glumica koja trenutno uživa u dragocjenim trenucima, dugi niz godina suočavala s time da ne može ostati u drugom stanju, pa je bez zadrške odlučila progovorila o tom iskustvu kako bi drugim ženama koje prolaze ili se pripremaju za postupak medicinski pomognute oplodnje, dala nadu i ohrabrenje.

Podsjetimo, prije sedam ona i suprug zagrebačku adresu zamijenili je onom u Santa Barbari u Kaliforniji.

'Mnogi ljudi misle da je Amerika obećana zemlja. Nijedna zemlja nije obećana. Mislim da se na neki način društveni kontakti i život u Hrvatskoj puno bogatiji, hrana je puno bolja, a te stvari su bitne. Amerikanci su na prvu vrlo otvoreni, ali zapravo su uvijek u rukavicama. To je totalno drukčiji narod od nas. Kad je riječ o doktorima, to je zaista noćna mora, ondje ne želiš biti bolestan', ispričala je ranije za tportal.

Za voljenog Tina zaručilase nakon dvije godine veze 2011. godine. Vjenčali su se u tajnosti na karipskom otoku Saint Lucia bez prisustva kumova, roditelja i obitelji. Intimna ceremonija održala se 10. svibnja 2012. godine.

Inače, dok je gluma na čekanju posvetila se drugim interesima poput pisanja scenarija. Već ih ima tri napisana, a zanima je i režija.