„Koliko je u moru zrna soli, toliko publika Mišu voli“

Legendarni Mišo Kovač im znači toliko da su njegov lik i stihove istetovirali na svoje tijelo

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Fenomen, imenom i prezimenom zvan Mišo Kovač, više je od samog izvođača. Njegova ga vjerna publika obožava, ali ne samo radi stihova i glazbe. Postoji tu nešto puno više što ih veže i poistovjećuje s njim, često opisuju

Na njegovim koncertima rijetko tko sjedi, a kad se legendarni pjevač pojavi na pozornici, dovoljno je da samo tradicionalno i pomalo ikonski, podigne ruke i pozdravi svoje obožavatelje. Rijetko se na jednom koncertu može doživjeti da svi prisutni pjevaju kao jedno od početka do kraja svake pjesme pa čak i kad Mišo zahvalno gleda prema masi koja se tog trenutka okupila na određenom mjestu, samo radi njega. Nedavno mu je odano i veliko priznanje, proglašen je najpopularnijim pjevačem svih vremena i ta titula mu zasluženo pristaje.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Koliko je publika zaluđena s njegovim likom i djelom te koliko ga ljudi obožavaju, dokazuju upravo njihova istetovirana tijela. Naime, postoje obožavatelji koji su upravo svoje tijelo trajno obilježili njegovim likom ili omiljenim stihovima iz neke njegove pjesme. Na pitanje „Zašto su to napravili?“, fanovi često odgovaraju da je Mišo za njih i njihove živote nešto neopisivo te da su njegove pjesme nepresušne i bezvremenske melodije i stihovi koje nose sa sobom gdje god se nalazili.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Obožavatelji definitivno neće ostati zakinuti za najveći koncert godine, koji je svakim danom sve bliže. To će biti više od koncerta jer Mišo piše povijest i „odgaja“ generacije. “Samo nas nebo rastavit može”, naziv je koncerta kojeg će Mišo Kovač održati u Areni Zagreb u subotu 26. listopada, a svoje ulaznice možete pronaći ovdje.

„Koliko je u moru zrna soli, toliko publika Mišu voli!“

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!