GUŽVA NA VIŠNJIKU

Legendarni Đole raspametio Zadar i održao koncert nakon dugih 28 godina

14.05.2017 u 13:52

Bionic
Reading

Đorđe Balašević održao je u subotu navečer koncert u krcatoj Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku. Oko 8.500 obožavatelja imalo je priliku nakon dugih 28 godina, na pozornici svog grada uživati u bezvremenskim hitovima popularnog Đoleta

Svibanj 2017. pretpostavio se kao mjesec pun događanja za Panonskog mornara, jednog od najvećih pjesnika i kantautora ovih prostora, miljenika svih nacija i svih generacija - Đorđa Balaševića.

Početkom mjeseca Balašević je tako odgovorio na prozivanje određenog dijela javnosti u Zadru koji je pak navodio kako pjevač ‘nije dobrodošao u ovom gradu’, no Đole je stvar odradio u svom stilu.

Nedugo zatim Balašević je sa svojom suprugom Oliverom proslavio jednu lijepu obljetnicu - 36 godina braka te se prisjetio neobičnog dana njihova vjenčanja.

U subotu navečer Balašević je poharao Zadar i oduševio oko 8.500 posjetitelja. Koncert je Balašević otvorio svojim starim hitom ‘Balada o Vasi Ladačkom’, a uslijedili su bezvremenski hitovi poput onog ‘Neki novi klinci’ te mnogi mnogi drugi.

‘Pitaju me do kada ću pjevati. Pjevat ću dokle god ne budem bolji od publike. A vi ćete večeras kasno doći kući, zaboravite na Euroviziju i glasanje…’ zahvalio se Balašević prisutnima na koncertu, navodi Zadarski.hr.

Pogledajte kako je bilo na koncertu Dorđa Balaševića.

  • +9
Đorđe Balašević održao koncert u prepunoj dvorani na Višnjiku Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL